ΣΕΒΕ: Εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα εν μέσω οικονομικής κρίσης

Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στους Ελαιώνες Πυλαίας

Θεσσαλονίκη: Ημερίδα με θέμα «από την Επιστήμη Τροφίμων στη Βιομηχανία Τροφίμων»
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Εκδήλωση με θέμα “Doing More with Less-Αρχές Λιτής Διαχείρισης για τις Επιχειρήσεις εν μέσω οικονομικής κρίσης” πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), με την υποστήριξη του American College of Thessaloniki (ACT), στο πλαίσιο του έργου Skills Balancing: “Balancing supply and demand of the professional skills needed in the interregional area”, που εντάσσεται στο Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας “Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013”. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί υπό τη μορφή δημόσιας διάσκεψης.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στους Ελαιώνες Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, στον 2ο όροφο της Βιβλιοθήκης Bissell του American College of Thessaloniki (ACT), Σεβενίδη 17. Θα διαρκέσει από τις 17:00 έως τις 20:00.

-Διαφήμιση-
Corteva agriculture

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα αναλυθούν οι τρόποι μέσω των οποίων οι επιχειρήσεις μπορούν να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα με ελάχιστους πόρους και διαχειριζόμενες σωστά τα εργαλεία που διαθέτουν. Η εκδήλωση απευθύνεται σε εκπροσώπους επιχειρήσεων, εργαζόμενους, φοιτητές και σπουδαστές.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

-Διαφήμιση-
Αγροτική Καινοτομία - Γεωργικές Συμβουλές