Συνάντηση Γερμανών αγροτών με Έλληνες χονδρεμπόρους και εισαγωγείς

Συνάντηση Γερμανών αγροτών με Έλληνες χονδρεμπόρους και εισαγωγείς

Τις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, επισκέφθηκε αντιπροσωπεία αγροτών – παραγωγών και εμπόρων από το Γερμανικό ομόσπονδο κρατίδιο της Ρηνανίας Βεστφαλίας.

Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στους χώρους της κεντρικής λαχαναγοράς, της κρεαταγοράς και της αγοράς του καταναλωτή, ενώ έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για επαφές με Έλληνες χονδρεμπόρους και εισαγωγείς.

Η επίσκεψη ήρθε ως συνέχεια της επιτυχημένης συμμετοχής του Οργανισμού στην έκθεση Fruit Logistica 2016, που αποτελεί το μεγαλύτερο γεγονός στον τομέα των φρούτων και των λαχανικών.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Παναγιώτης Σταμπουλίδης δήλωσε πως «η σημερινή επίσκεψη, είναι μια ακόμα απόδειξη του ενδιαφέροντος των εμπόρων του εξωτερικού για την Κεντρική Αγορά της Αθήνας. Εμείς, με μια σειρά δράσεων, προχωράμε την αναγνωρισιμότητα του Οργανισμού, αλλά και των Ελλήνων εμπόρων και των προϊόντων τους, ένα βήμα παραπέρα, σε μια προσπάθεια να τονώσουμε την εγχώρια αγορά, αλλά και να προσφέρουμε μια ακόμα υπηρεσία προστιθέμενης αξίας στις επιχειρήσεις – συνεργάτες του Ο.Κ.Α.Α.».