ΑΣΟΠ Αγίου Αθανασίου Δράμας: Σιγουριά για τον παραγωγό η συμβολαιακή με την Τράπεζα Πειραιώς

Την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 εξοφλούνται οι παραγωγοί-μέλη του ΑΣΟΠ Αγίου Αθανασίου Δράμας για την αξία των ροδιών που παρέδωσαν στον Συνεταιρισμό.

Την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 εξοφλούνται οι παραγωγοί-μέλη του ΑΣΟΠ Αγίου Αθανασίου Δράμας για την αξία των ροδιών που παρέδωσαν στον Συνεταιρισμό.

Σύμφωνα με σχετικής ανακοίνωση, ο χρόνος πληρωμής των παραγωγών ταυτίζεται με την παράδοση των προϊόντων, καθώς η συγκομιδή ξεκίνησε στις 10 Οκτωβρίου 2015 και ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες.

Χάριν στη συνεργασία ΑΣΟΠ-Τράπεζα Πειραιώς στο πλαίσιο του προγράμματος της Συμβολαιακής Γεωργίας οι παραγωγοί του ΑΣΟΠ πληρώνονται κυριολεκτικά «τοις μετρητοίς», ενώ καθ’ ολη τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου – με την Κάρτα Αγρότη – έχουν άμεση πρόσβαση σε ρευστότητα για την αγορά των εφοδίων καλλιέργειας (λίπανση, σκευάσματα, κ.λ.π) και χρηματοδότηση των εργασιών καλλιέργειας (κλάδεμα, συγκομιδή, κ.λ.π)

Ο ΑΣΟΠ υλοποιεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα της Συμβολαιακή Γεωργία σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς.
Αμέσως με την ολοκλήρωση των αποπληρωμών των παραγωγών (30 Νοεμβρίου) θα ξεκινήσει, αρχές Δεκεμβρίου, το νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας για την νέα καλλιεργητική περίοδο.
(Πληροφορίες: γραμματεία ΑΣΟΠ -2521 300928-)

«Κλείνοντας το κεφάλαιο του εξορθολογισμού των συναλλακτικών σχέσεων μεταξύ Συνεταιρισμού και παραγωγών-μελών του με την ασφαλή, σίγουρη και έγκαιρη πληρωμή – εξόφληση των παραγωγών, ο ΑΣΟΠ επικεντρώνεται πλέον στην ανάπτυξη των αγορών σε Ελλάδα και Εξωτερικό βασισμένος πάντα στην στρατηγική αρχή της παραγωγής

  • ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ
  • ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ
  • ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΚΩΝ

προϊόντων Ροδιού με κυρίαρχο προϊόν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ 100% φυσικό χυμό ροδιού .
Προϊόντων Ελλήνων Καλλιεργητών, πιστοποιημένων με υψηλή διατροφική αξία.
Ο μοναδικός στην Ελλάδα ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ 100% Φυσικός χυμός ροδιού είναι το νέο προϊόν του ΑΣΟΠ, ενώ ήδη ξεκίνησε η παραγωγή αποξηραμένου σπυριού και ελαίου ροδιού.
Τα προϊόντα ΑΣΟΠ με εταιρική ταυτότητα «Το Ελληνικό Ρόδι» βρίσκονται στα ράφια των αλυσίδων ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ-ΓΑΛΑΞΙΑΣ-ΕΛΟΜΑΣ και σε ολόκληρη τη χώρα σε όλα τα καταστήματα Λιανικής Πώλησης σε κάθε γειτονιά της Επικράτειας.
Στο Εξωτερικό ο ΑΣΟΠ εκπροσωπεί και παρουσιάζει το «Το Ελληνικό Ρόδι»
στις ΗΠΑ, το Κουβέιτ, την Κύπρο, την Γερμανία, το Βέλγιο, την Πολωνία, την Σρι Λάνκα, την Ουγγαρία, την Πολωνία, την Αυστρία, την Βουλγαρία», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.