Εντυπωσίασε η Πελοπόννησος στην Grecka Panorama

Εντυπωσίασε η Πελοπόννησος στην Grecka Panorama

Εντυπωσίασε η Πελοπόννησος στην έκθεση τουρισμού Grecka Panorama, με την οποία ολοκληρώθηκε ο προγραμματισμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2015, καταγράφοντας παρουσία στις σημαντικότερες εκθέσεις και γεγονότα παγκοσμίως, έχοντας στο πλευρό της επαγγελματίες του τουρισμού, από όλες τους νομούς της περιφέρειας με στόχο το άνοιγμα της δυναμικής Πολωνικής αγοράς.

Η έκθεση Grecka Panorama στη Βαρσοβία της Πολωνίας αφορά αποκλειστικά την Ελλάδα και στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκαν γαστρονομικές επιδείξεις με κέρασμα Πελοποννησιακής παραδοσιακής σούπας με βάση τον τραχανά, η οποία και εντυπωσίασε τους επισκέπτες της έκθεσης που την δοκίμασαν, εφαρμόζοντας έτσι την πάγια πολιτική για μια ακόμη φορά του συνδυασμού τουρισμού, προϊόντων, γαστρονομίας.
Κατά την διάρκεια της έκθεσης οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας συναντήθηκαν επίσης με τους τρείς σημαντικότερους tour operator που συνεργάζονται με την Πελοπόννησο όπως είναι ο Greco, και ο Itaka που εκτελούν απευθείας πτήσεις στο αεροδρόμιο Καλαμάτας, καθώς και τον Rainbow που εκτελεί πρόγραμμα με Πελοποννησιακές επιχειρήσεις από το Ελ. Βενιζέλος, ενώ τα πλεονεκτήματα της Πελοποννησιακής διατροφής ανέδειξε στις γαστρονομικές του επιδείξεις και ο διάσημος Έλληνας σεφ στο κοινό της Πολωνίας Τεο Βαφείδη.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου από έχει επενδύσει στην πολωνική αγορά με εμφανή αποτελέσματα από πέρσι όπου ξεκίνησε η πρώτη απευθείας πτήση για Καλαμάτα, ενώ για το 2016 υπολογίζεται να αυξηθούν σε τρεις οι πτήσεις charter από Πολωνία, με περίοδο λειτουργίας από Μάιο έως Οκτώβριο.