Ευχαριστήρια επιστολή σε βουλευτές από πρώην εργαζόμενους ΕΝ.ΚΛΩ

Ανοιχτή ευχαριστήρια επιστολή κοινοποίησαν οι πρώην εργαζόμενοι της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας προς τους βουλευτές των νομών Ροδόπης και Ημαθίας που στάθηκαν στο πλευρό τους με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης στην προχθεσινή συνάντησή τους στην Αθήνα, αλλά και τη διαρκή τους συμπαράσταση στον αγώνα τους για επαναλειτουργία της εταιρείας. 

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Όλοι οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΝ.ΚΛΩ με αυτή την επιστολή ευχαριστούμε ανοικτά και δημόσια τους βουλευτές:

  1. Ευφροσύνη Καρασαρλίδου, βουλευτή Νομού Ημαθίας
  2. Χρήστο Αντωνίου, βουλευτή Νομού Ημαθίας
  3. Αϊχάν Καραγιουσούφ, βουλευτή Νομού Ροδόπης.
  4. 4Μουσταφά Μουσταφά, βουλευτή Νομού Ροδόπης.

Για την συνεχή τους συμπαράταξη στις προσπάθειες των εργαζομένων για την επαναλειτουργία της εταιρείας, αποδεχόμενοι πλήρως την βιωσιμότητα και ορθότητα του επιχειρησιακού σχεδίου που συνέταξαν οι εργαζόμενοι και το προωθούν σε όλους τους αρμόδιους φορείς, κυβερνητικούς καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες για την άμεση υλοποίησή του.

Οι κύριοι βουλευτές αναγνωρίζουν την καινοτομία του σχεδίου και ως πυλώνα της ανασυγκρότησης του παραγωγικού ιστού της χώρας, το οποίο αποτελεί και κυβερνητική δήλωση, αλλά κυρίως και ως μοναδικό δρόμο για την ανασύνταξη των τοπικών οικονομιών, πράγμα που έδειξαν εμπράκτως με την ενεργή και δυναμική τους παρουσία στις συναντήσεις που είχαν οι εργαζόμενοι και οι τοπικοί φορείς με τους υπουργούς κύριο Αλ. Φλαμπουράρη και Ι. Δραγασάκη κατά την κάθοδό τους στην Αθήνα στις 16 Δεκεμβρίου 2015.
Πιστεύουμε απόλυτα ότι η άριστη συνεργασία μας και απόλυτη στήριξή σας θα συνεχιστεί μέχρι την πρώτη μέρα παραγωγικής λειτουργίας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΝΑΟΥΣΑ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΉ, ΑΘΗΝΑ 17 ΔΕΚ 2015»