Ορίστηκαν οι νέοι αντιπεριφερειάρχες στην δυτική Μακεδονία

Ανακοινώθηκαν οι νέοι αντιπεριφερειάρχες που θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης για το επόμενο διάστημα στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Ορίστηκαν οι νέοι αντιπεριφερειάρχες στην δυτική Μακεδονία

Ο περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης κατά την παρουσίαση των νέων θεματικών αντιπεριφερειαρχών, υπενθύμισε στους απερχόμενους, αλλά και στους νέους που τους διαδέχονται, «ότι απώτερος στόχος όλων μας είναι να κάνουμε την δυτική Μακεδονία καλύτερη».

Οι αλλαγές έχουν ως εξής: αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών η Μαρία Καρυπίδου, αντιπεριφερειάρχης Παιδείας – Πολιτισμού – Τουρισμού – Αθλητισμού Θεόφιλος Ζυμπίδης, αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης – Επιχειρηματικότητας – Εμπορίου Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος, αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Θεοδώρου.

Στις θέσεις τους παραμένουν, ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Πρόνοιας – Κοινωνικής Συνοχής Σταύρος Γιαννακίδης, που έχει επωμιστεί το βάρος του συντονισμού της παροχής περίθαλψης και υγείας στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην Κοζάνη και η αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας – Περιβάλλοντος – Μεταφορών Ελισσάβετ Παναγιωτίδου.