Πανδραμαϊκή συγκέντρωση την Τρίτη 19/1 στο παλιό εργοστάσιο της SOFTEX

Πανδραμαϊκή συγκέντρωση στο παλιό εργοστάσιο της SOFTEX

Στο πλαίσιο πανδραμαϊκής συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Δράμας αποφασίστηκε την Δευτέρα 18/1 να συγκεντρωθούν σε όλα τα χωριά του νομού τα τρακτέρ για να γίνει η καταγραφή των δυνάμεων, μετέφερε στην «ΥΧ» ο πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Ν. Δράμας Γιάννης Κιτσουκάκης.

Την Τρίτη 19 Ιανουαρίου στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί πανδραμαϊκή συγκέντρωση στο παλιό εργοστάσιο της SOFTEX και μέσα από γενική συνέλευση θα οριστεί το μπλόκο που θα σχεδιάσει ο αγροτικός κόσμος της Δράμας. Η μία πρόταση, σύμφωνα με τον κ. Κιτσουκάκη, είναι για το Τελωνείο Εξοχής, η δεύτερη αφορά σε συμμετοχή στο μπλόκο των Κερδυλίων μαζί με τους Καβαλιώτες και τους Σερραίους αγρότες και η τρίτη πρόταση που κατέβηκε κάνει λόγο για ένα δυναμικό μπλόκο στα όρια του νομού Δράμας.

Οι αγρότες της Δράμας εμφανίζονται θερμοί για τη διοργάνωση κινητοποιήσεων, σε κάθε περίπτωση όμως θα ακολουθήσουν τις πανελλαδικές αποφάσεις. Στην παρούσα φάση δεν προτίθενται να προχωρήσουν σε κλείσιμο δρόμων ή τελωνείων προκαλώντας προβλήματα στις άλλες κοινωνικές ομάδες, χωρίς όμως να το αποκλείουν.

Ο κ. Κιτσουκάκης έχει προσκληθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα το βράδυ της Τετάρτης 20/1, παρουσία του αρμόδιου υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου.

Μ.Α.