Όπου ακούς πολλά κεράσια

γράφει ο Βολοκόπος

Κρατάτε μικρό καλάθι για τις καταγγελίες Πανούση περί φυσικής και πολιτικής εξόντωσης του από «πολιτικούς που συνεργάζονται με την τρομοκρατία». Και μόνο το γεγονός ότι ο Μητσοτάκης τζούνιορ αποκαλεί «ανατριχιαστικές» τις καταγγελίες του και το MEGA το έχει ανάγει σε μείζον θέμα σε όλα τα δελτία του θα πρέπει να σας κάνει καχύποπτους.

Η Δικαιοσύνη είναι παραπάνω από πρόθυμη να εξετάσει τα στοιχεία που κατατέθηκαν,όμως ήδη η ιστορία παίρνει μορφή… μυθιστορήματος. Σε όλες των περιπτώσεων εδώ θα είμαστε, λανθάνοντες και μη.

Πρόθυμη και τυφλή. Κυριολεκτικά.

Μη σου τύχει, να βρεθείς μπροστά στον ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου, να προσπαθείς
να τον προστατέψεις, να τις τρως κι εσύ, και στο τέλος να «αρπάζεις» και μια δίωξη από
τον εισαγγελέα. Ο λόγος για τον κυριολεκτικά άτυχο 24χρονο που προστάτευε, όπως καθαρά δείχνουν τουλάχιστον 5 βίντεο, τον βουλευτή της ΝΔ. Ιστορία που θυμίζει… ποντιακό ανέκδοτο.

Ήλθε, είδε και… απήλθε

Στα ρηχά φαίνεται πως έμεινε το εγχείρημα των «1101» του Γιάνη Βαρουφάκη. Όλοι ξέρουν
ότι κάτι είναι, αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν τι. Ο ντόρος που δημιουργήθηκε γύρω από το
μυστηριακό τρέιλερ φαίνεται πως εξανεμίστηκε πρόωρα, με το 20λεπτο βίντεο αποκάλυψη παρουσίαση να μην συγκινεί πολύ κόσμο. Σαν αυτές τις μπάντες, που κάποιος τις θυμάται με το όνομα του τραγουδιού που κάποτε είχαν βγάλει.

Ολίγον Μπογδάνος

Το να χαρακτηρίζει ο Μπογδάνος ως «ολίγον κάπως» το ξέσπασμα της «λυτής» Μάγδας
Φύσσα απέναντι στον δολοφόνο του γιου της, δεν είναι ολίγον κάπως; Ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς ότι ο εν λόγω παρουσιαστής έχει γευθεί στο παρελθόν τις… σωματικές συνέπειες του να μιλάς πριν σκεφτείς. Μπροστά στον πόνο της μάνας, κανείς μα κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σχολιάζει. Πόσο Μπογδάνος πρέπει να είσαι για να το καταλάβεις;