Από τις 25 έως 27 Νοεμβρίου η Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία – Θράκη» στην Κομοτηνή

Από τις 25 έως 27 Νοεμβρίου η Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία – Θράκη» στην Κομοτηνή
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, Χρήστου Μέτιου, συνεδρίαση της Επιτροπής Διοργάνωσης της Πανελλήνιας Εμπορικής Έκθεσης «Ανατολική Μακεδονία – Θράκη», παρουσία του Γενικού Διευθυντή της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρου Ταξιρλή και συνεργατών του.

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην προσπάθεια αναβίωσης της Έκθεσης «Ανατολική Μακεδονία – Θράκη» ήδη από το προηγούμενο έτος, πραγματοποιεί και φέτος την Έκθεση από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου 2016 στον εκθεσιακό χώρο της Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ.) της Κομοτηνής. Βασικός στόχος της διοργάνωσης είναι η αύξηση της επισκεψιμότητας της περιοχής και του παραγόμενου εισοδήματος στον τόπο. Σ’ αυτά τα πλαίσια, η Περιφέρεια στηρίζει τις εκθέσεις, που διοργανώνει κάθε Περιφερειακή Ενότητα, αλλά η συγκεκριμένη είναι η κεντρική και διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Θ. – HELEXPO, η οποία προσδίδει κύρος και αξιοπιστία, ως ο επίσημος εκθεσιακός φορέας της χώρας.

Η ετήσια Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία – Θράκη» αντιμετωπίζεται από την ΠΑΜ-Θ ως ένα ουσιαστικό αναπτυξιακό εργαλείο της περιοχής και παραδοσιακά αποτελεί το σημαντικό οικονομικό γεγονός της ευρύτερης περιοχής.

-Διαφήμιση-