Οι «3οι Μεσογειακοί Δρόμοι Βαμβακιού» σήμερα Πέμπτη 29/11 στη Θεσσαλονίκη

Οι «3οι Μεσογειακοί Δρόμοι Βαμβακιού» σήμερα Πέμπτη 29/11 στη Θεσσαλονίκη
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Σήμερα Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 η Πανελλήνια Ένωση Εκκοκκιστών και Εξαγωγέων Βάμβακος (ΠΕΕΕΒ) πραγματοποιεί για 3η συνεχόμενη χρονιά εκδήλωση με θέμα: «3rd Mediterranean Cotton Roads», στο Hotel Nikopolis στη Θεσσαλονίκη.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν σημαντικά θέματα σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί τόσο στον τομέα του βαμβακιού όσο και της κλωστοϋφαντουργίας αλλά και θα παρουσιαστεί το παρόν, το μέλλον της κλωστοϋφαντουργίας και της βαμβακοκαλλιέργειας, οι διεθνείς προκλήσεις της αγοράς βάμβακος, οι προοπτικές ανάπτυξης καθώς και οι στρατηγικές αντιστάθμισης κινδύνου αγοράς.

Θα παραστούν Έλληνες αλλά και ξένοι συνεργάτες των μελών της ΠΕΕΕΒ ενώ την εναρκτήρια ομιλία θα πραγματοποιήσει ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Συνδιοργανωτής, στην τόσο αυτή σημαντική εκδήλωση, είναι το Izmir Commodity Exhange (ICE).

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Την εκδήλωση υποστηρίζουν:

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

AGELOUSIS ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ, ALPHA BANK, EUROBANK, KARAGIORGOS GROUP, MULTIFREIGHT, R. DAVELOPOULOS, SPIROU, VIOLAR, ΑΥΓΗ ΕΠΕ, ΠΑΓΓΑΙΑ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΜΙΧΑΣ Α.Ε.

ΧΟΡΗΓΟΙ

G & P COTTON GINNERS S.A., NOVACERT, PAVLIDES COTTON GIN. S.A., PROGEN SEED, VAMVAKI Ltd, YAKA, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ «ΥΠΑΙΘΡΟΣ ΧΩΡΑ»

-Διαφήμιση-