60 χρόνια παράδοση στην πτηνοτροφία

Προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τη νοστιμιά τους

Το 1964, η οικογένεια ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ Kοτόπουλα Ολύμπου, με φόντο τον Όλυμπο και τα Πιέρια Όρη, διέθετε τα ελάχιστα αλλά, με αστείρευτο μεράκι και υπομονή, ξεκίνησε την πρώτη της εκτροφή σε χειροποίητες εγκαταστάσεις από πέτρα, άχυρα και πηλό στο χωριό Εξοχή Πιερίας. Οι ιδανικές συνθήκες καθαρού αέρα και χαμηλής υγρασίας σε μια περιοχή μεγάλης βιοποικιλότητας, μακριά από αστικά και βιομηχανικά κέντρα, έκανε το πατροπαράδοτο προϊόν να ξεχωρίζει για την ποιότητα και τη νοστιμιά του.

Σχεδόν 60 χρόνια μετά, η ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ ως μία από τις πλέον σύγχρονες, άρτια οργανωμένες και καθετοποιημένες εταιρείες παραγωγούς στον χώρο της πτηνοτροφίας συνεχίζει να ξεχωρίζει και να καινοτομεί συνδυάζοντας την παράδοση με την τεχνολογία και την τεχνογνωσία.

● Κάθε κοτόπουλο ξεκινάει από ένα υγιές και αυστηρά επιλεγμένο αβγό.

● Οι εγκαταστάσεις του εκκολαπτηρίου ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ, ως οι πλέον σύγχρονες σε ευρωπαϊκό επίπεδο, παρέχουν καθημερινά νεοσσούς που πληρούν όλα τα πρότυπα ποιότητας, βιοασφάλειας και ευζωίας, με πιστοποίηση από διεθνείς φορείς.

● Οι ιδιόκτητες φάρμες εκτροφής στις υπερώες του Ολύμπου, εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, παρέχουν τις ιδανικές συνθήκες για την εκτροφή των πτηνών μας.

● Η Βιομηχανία Ζωοτροφών ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ φροντίζει καθημερινά για την ασφάλεια και την υψηλής ποιότητας διατροφή, επιλέγοντας τις καλύτερες πρώτες ύλες και δημητριακά.

● Το Τμήμα Έρευνας και Ποιοτικού Ελέγχου της ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ, σε συνεργασία με κορυφαίους ερευνητές και εξειδικευμένους επιστήμονες, εκπονεί συνεχώς μελέτες και έρευνες, με σκοπό να δώσει στο τελικό προϊόν ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, παντρεύοντας την ΠΑΡΑΔΟΣΗ με την καινοτομία και την ασφάλεια.

● Διαθέτοντας πολύ μεγάλη εμπειρία στην εισαγωγή και στη χρήση αρωματικών φυτών και μειγμάτων αιθέριων ελαίων, όπως ρίγανη, γλυκάνισο, κανέλα, σκόρδο και γνωρίζοντας τις ευεργετικές ιδιότητές τους, τόσο στο επίπεδο της ευζωίας/υγείας, όσο και στο επίπεδο ποιότητας του τελικού προϊόντος, καταφέραμε να δημιουργήσουμε φανατικούς καταναλωτές για τα προϊόντα μας, που ξεχώρισαν την ιδιαιτερότητα στη γεύση και στην υφή του κρέατος.

Ειδικά τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων, ο Χρυσός Κόκορας ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ κατέχει κυρίαρχη θέση στην προτίμηση των καταναλωτών, καθώς προτιμάται γεμιστός, σύμφωνα με το έθιμο της Μακεδονίας. Η εκτροφή του είναι πολύ μελετημένη, προσεγμένη και προσανατολισμένη, έτσι ώστε το τρυφερό, ζουμερό και ιδιαίτερα γευστικό του κρέας να αποτυπώνεται στον γευστικό χάρτη και στη μνήμη του καταναλωτή. Αυξημένη ζήτηση αυτό το διάστημα έχουν επίσης τα ρολά κοτόπουλο, οι τηγανιές, τα συκωτάκια, τα σουβλάκια και τα φιλέτα.

Όλα τα προϊόντα της ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ διατίθενται μέσα από ένα ευρύ δίκτυο υποκαταστημάτων XΟΝΔΡΙΚΗΣ για να καλύψουν ΑΜΕΣΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΑ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ και το ελληνικό τραπέζι.