Μετρητής βήματος για καρούλια ποτίσματος αποκλειστικά στο electrobest.eu

Η εταιρεία μας αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και μελετώντας τις ανάγκες των αγροτών προσφέρει οικονομικές λύσεις καλύπτοντας τις βασικές απαιτήσεις με αξιοπιστία και χαμηλό κόστος.

Ανακαλύψτε όλη την γκάμα των προιόντων μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.electrobest.eu και μείνετε ενημερωμένοι για νέα προιόντα.

Αριστερά μετρητής 2km – δεξιά μετρητής 5km

Αποκλειστικά σε εμάς θα βρείτε τον μετρητή βήματος για καρούλια ποτίσματος. Πρόκειται για μια μοναδική φορητή συσκευή που σε ελάχιστα δευτερόλεπτα υπολογίζει την ταχύτητα που μαζεύει το λάστιχο του καρουλιού σας σε μέτρα ανά ώρα, μέτρα ανά λεπτό και λεπτά ανά μέτρο χωρίς να χρειάζετε να κάνετε μετατροπές και υπολογισμούς.

Η συσκευή είναι απαραίτητη σε όλους όσους έχουν καρούλια ποτίσματος αλλά ακόμη περισότερο σε εκείνους που έχουν ξεθωριάσει οι αριθμοί των μέτρων επάνω στο λάστιχο του καρουλιού τους. Αν με το συμβατικό τρόπο ρύθμισης της ταχύτητας του καρουλιού σας χρειαζόσασταν αρκετό χρόνο για να μετράτε και να κάνετε διορθώσεις της ταχύτητας ξανά και ξανά μέχρι να πετύχετε την ταχύτητα που θέλετε τώρα με τον μετρητή βήματος θα το πετυχαίνετε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Επίσης δείτε και οικονομικούς τηλεχειρισμούς αντλιοστασίων μεγάλης εμβέλειας σε εξαιρετικές τιμές.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24440 24988