BASF InSun: Επιλογή εμπιστοσύνης

Ένα ενισχυμένο χαρτοφυλάκιο ηλιάνθου

Η BASF προσφέρει πλέον ολοκληρωμένες λύσεις στην καλλιέργεια του ηλίανθου, επενδύοντας στο μέλλον με το χαρτοφυλάκιο υβριδίων ηλίανθου InSun®, τεχνολογίας Clearfield® & Clearfield® Plus, αλλά και ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊόντων φυτοπροστασίας.

ΝΕΟ
InSun® 200 HO CLP

Hi Oleic υβρίδιο ηλίανθου InSun®, τεχνολογίας Clearfield Plus. Μεσοπρώιμο υβρίδιο, με υψηλή περιεκτικότητα σε λάδι και υψηλή γενετική αντοχή στην οροβάγχη (OR7, Α-G). Είναι ζωηρό υβρίδιο για γρήγορη εγκατάσταση της καλλιέργειας, υψηλή αντοχή στον περονόσπορο και εξαιρετική ανεκτικότητα σε ασθένειες (μακροφομίνα και φόμοψη).

ΝΕΟ
InSun® 222 CLP

Μεσοπρώιμο, Clearfield Plus υβρίδιο, σταθερών και υψηλών αποδόσεων, κατάλληλο για μεγάλο εύρος καλλιεργητικών συνθηκών. Είναι ζωηρό υβρίδιο για γρήγορη εγκατάσταση της καλλιέργειας, με υψηλή γενετική αντοχή στην οροβάγχη (OR7, A-G) και εξαιρετική ανεκτικότητα σε ασθένειες (μακροφομίνα, φόμοψη, βερτισίλλιο).

Dracaris CLP

Πρώιμο υβρίδιο, τεχνολογίας Clearfield® Plus, σταθερών και υψηλών αποδόσεων ακόμη και σε συνθήκες στρες, με καλή ανθεκτικότητα στην οροβάγχη (A-F). Είναι ζωηρό υβρίδιο για γρήγορη εγκατάσταση της καλλιέργειας, με υψηλή αντοχή στον περονόσπορο και ανεκτικότητα στη φόμοψη.

Loris CLP

Clearfield® Plus μεσοπρώιμο υβρίδιο ηλίανθου, με υψηλή ελαιοπεριεκτικότητα. Υβρίδιο σταθερών και υψηλών αποδόσεων ακόμη και σε συνθήκες στρες για εντατικές καλλιέργειες. Yψηλή γενετική ανθεκτικότητα στην οροβάγχη (A-G), υψηλή περιεκτικότητα σε λάδι και υψηλή ανθεκτικότητα στη φόμοψη.

Kapris CLP

Πρώιμο υβρίδιο ηλίανθου, τεχνολογίας Clearfield® Plus, υψηλών αποδόσεων ακόμη και σε συνθήκες στρες, για εντατικές και χαμηλών εισροών καλλιέργειες. Έχει υψηλή γενετική ανθεκτικότητα στην οροβάγχη (A-G) και εξαιρετική ανεκτικότητα σε ασθένειες.

Coloris CL

Μεσοπρώιμο, Clearfield® υβρίδιο ηλίανθου σταθερών και υψηλών αποδόσεων ακόμη και σε συνθήκες στρες, με υψηλή γενετική ανθεκτικότητα στην οροβάγχη (A-G). Zωηρό υβρίδιο για γρήγορη εγκατάσταση της καλλιέργειας, εξαιρετική ανεκτικότητα στην αδρομύκωση και καλή αντοχή στον περονόσπορο.