ΑΓΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ: Φροντίστε τα δέντρα σας με εξοπλισμό ιαπωνικής τεχνολογίας ΚYROS

Ψαλίδια και αλυσοπρίονα με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες

Η φροντίδα των δέντρων δεν σταματάει ποτέ, ωστόσο αυτή την περίοδο είναι επιβεβλημένη σχεδόν σε όλες τις καλλιέργειες.

Εμείς στην εταιρεία μας φροντίζουμε να κάνουμε την εργασία αυτή ευκολότερη και χωρίς να σας κοστίσει μια περιουσία.  Σε εμάς θα βρείτε εξοπλισμό κλαδεύματος που θα καλύψει κάθε ανάγκη σας με την υπογραφή ιαπωνικής τεχνολογίας.

Ψαλίδια

Τα ψαλίδια KYROS, ιαπωνικής τεχνολογίας έχουν τη δυνατότητα αυτονομίας 6 έως 9 ωρών ανάλογα το μοντέλο. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται δύο (2) επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Έχουν λάμες SK5 με διάμετρο κοπής ως 25 mm για το μοντέλο KY 112 , έως 30 mm για το μοντέλο ΚΥ111 και έως 40 mm για το μοντέλο ΚΥ114.

 

Αλυσοπρίονα, μπορντουροψάλιδα, ψεκαστήρες

Τα πραγματικά επαναστατικά μίνι κλαδευτικά αλυσοπρίονα μπαταρίας λιθίου, με αυτονομία από 1.5 έως 3 ώρες ( ανάλογα το μοντέλο), είναι εύκολα στη χρήση, ελαφριά με το βάρος τους να ξεκινά από 810 gr.

Επιπλέον θα βρείτε μπορντουροψάλιδο υψηλής ιαπωνικής τεχνολογίας και ψεκαστήρες μπαταρίας λιθίου με χαρακτηριστικά τελευταίας γενιάς.

Όλα τα προϊόντα υποστηρίζονται με ανταλλακτικά.

Τα προϊόντα της ΑΓΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ διατίθενται σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών μας, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν.

Στην ΑΓΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ θα βρείτε μια πλήρη σειρά εξοπλισμού που θα ικανοποιήσει εξ’ ολοκλήρου τις ανάγκες σας είτε είστε επαγγελματίας αγρότης ή ερασιτέχνης πού θέλει να κάνει ξεκούραστα και γρήγορα τις κλαδευτικές του εργασίες.

Επισκεφθείτε το www.agroilektriki.gr για να δείτε αναλυτικά τα προϊόντα μας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας κι εμείς θα σας βρούμε το κοντινότερο σημείο πώλησης προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε.

Επικοινωνία: Τηλέφωνο: 210-2010045, Fax: 210-2012810, Email: [email protected]