Μία ακόμη συνεργασία της KOUIMTZIS Group έρχεται να ενισχύσει τη δυναμική παρουσία της στον χώρο των γεωργικών μηχανημάτων

Ο λόγος αυτή τη φορά γίνεται για τη νέα συνεργασία του ομίλου KOUIMTZIS με την ελληνική κατασκευάστρια εταιρεία AGROMA.

Η ιστορία της AGROMA ξεκίνησε το 1977 με ιδρυτή τον κύριο Πέτκο Στέργιο, με κύριο της στόχο τη δημιουργία καινοτόμων γεωργικών μηχανημάτων φιλικών προς το περιβάλλον, που προσφέρουν άρτια αποτελέσματα με εξαιρετική οικονομία στην κατανάλωση. Αυτή τη στιγμή, η εταιρεία είναι η μοναδική ελληνική κατασκευάστρια που ακολουθεί και πληρεί την έγκριση τύπου 167/213 βάση κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Με σχεδόν 50 χρόνια εμπειρίας, η AGROMA ειδικεύεται στην κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων όπως Ψεκαστικά, Καταστροφείς, Αεροσυμπιεστές, Νεφελοψεκαστήρες, Υδραυλικές πλατφόρμες κα. τα οποία λειτουργούν σε αρμονία με τη φύση και χωρίς να προκαλούν επιπλέον επιβάρυνση στο περιβάλλον με τοξικούς ρίπους.

Με μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που ξεπερνά τα 40, η AGROMA είναι η μάρκα που είναι συνώνυμη με την ποιότητα, την καινοτομία και την περιβαλλοντική ευαισθησία, χαρακτηριστικά που βασίζονται στην αφοσίωση στο αντικείμενο, στην επένδυση σε σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και στην κάθετη γραμμή παραγωγής της.

Με την συνεργασία αυτή, η KOUIMTZIS Group ενισχύει τις επιλογές του Ομίλου στα μηχανήματα Ψεκασμού, Καταστροφής κτλ, προσφέροντας πλούσια γκάμα επιλογών στους πελάτες της στο γεωργικό και κατασκευαστικό τομέα.