Αλλαγή διοίκησης στο Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας και Θάσου

Αλλαγή διοίκησης στο Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας και Θάσου

Στις 29 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας και Θάσου, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Πληροφόρησης Λιμνών Βιστωνίδας-Ισμαρίδας στο Πόρτο Λάγος.

Στη συνεδρίαση παρουσιάστηκε η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου με πρόεδρο τον αναπληρωτή καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.), Γεώργιο Γκαϊντατζή, ο οποίος καλωσόρισε τα νέα μέλη και ευχαρίστησε θερμά τον απερχόμενο πρόεδρο, Δρ. Μάνο Κουτράκη, για τη συμβολή του στο έργο του φορέα.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν οι: Γ. Γκαϊντατζής, Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος, Παναγιώτης Βαφείδης (δασολόγος-δασοπόνος),  Μουσταφά Κατρατζή Μουσταφά (εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας–Θράκης), Παναγιώτης Μπαξεβανίδης (γεωτεχνικός-γεωπόνος, εκπρόσωπος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας), Βασίλειος Τσολακίδης (δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αβδήρων). Από τα απερχόμενα μέλη του διοικητικού συμβουλίου συμμετείχαν οι: Μιχαήλ Αμοιρίδης, Θεόδωρος Γκαντής, Γεώργιος Καμπάς,, Μάνος Κουτράκης.

Ακολούθησε απολογισμός των δράσεων για το Εθνικό Πάρκο Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και Θάσου, για την περίοδο 2010-2018 και κοπή της βασιλόπιτας.