Στην ανάπτυξη των υποδομών επενδύει η Ένωση Αρκαδίας

eas-arkadias-katastima
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Στην υλοποίηση νέων επενδύσεων προχωράει η Ένωση Αρκαδίας, στη διαρκή προσπάθειά της να ανταποκριθεί στις ανάγκες της εποχής, και ήδη μελετά την δημιουργία μία τυροκομικής μονάδας και την κατασκευή σιλό συγκέντρωσης του γάλακτος που θα δίνεται σε εταιρεία για επεξεργασία. Ο υπεύθυνος του εμπορικού τμήματος της Ένωσης, Κώστας Ζάβος, γνωρίζει καλά ότι η προώθηση των προϊόντων περνά, μέσα από τις επενδύσεις, στις υποδομές. Ο ίδιος θυμίζει πως την τελευταία τετραετία, η διοίκηση της Ένωσης έβαλε στόχο να επενδύσει σε υποδομές, ώστε να μπορεί να απορροφήσει τα αδιάθετα προϊόντα.

«Οι επενδύσεις που κάναμε ξεκίνησαν από τις βασικές κινήσεις που ήταν να αλλαχθεί οτιδήποτε ήταν ξεπερασμένο και ό,τι ήταν αναγκαίο, όπως η αλλαγή των μοτέρ», σημειώνει. Και συμπληρώνει: «Αγοράσαμε καλιμπραδόρο και θα προμηθευτούμε και έναν διαχωριστή μίσχων, ώστε να έχουμε μία ολοκληρωμένη διαχείριση του βύσσινου και του κερασιού». Είναι χαρακτηριστικό ότι η περσινή διάθεση του κάστανου σε τρίκιλα και εξάκιλα, οφείλεται στην ύπαρξη καλιμπραδόρου.

-Διαφήμιση-
freskon ekthesi

Προοπτικές

Το υδροκούλερ ήταν μία επένδυση της Ένωσης, που έδωσε προστιθέμενη αξία στο βύσσινο, στο κεράσι και στο μπρόκολο. Επένδυση πρακτικά αξιόλογη ήταν και η αντικατάσταση του συσκευαστηρίου της πατάτας, που μείωσε τα λειτουργικά έξοδα, αφού το προηγούμενο είχε αγοραστεί πριν από 25 χρόνια. Η υποστήριξη των νωπών προϊόντων ήδη έχει αποκτήσει μία καλή υποδομή, αλλά αυτό δεν σταματά τους ανθρώπους της Ένωσης Αρκαδίας. «Η Ένωση έχει μπροστά της μια μεγάλη επένδυση, με την αντικατάσταση των εσωτερικών τοιχίων στα ψυγεία και των σωληνώσεων, που θα εξοικονομήσει ενέργεια και θα αναβαθμίσει τη δυναμικότητα. Ήδη γίνεται έλεγχος για τη δυνατότητα ένταξης των έργων υποδομής σε ευρωπαϊκά προγράμματα».

-Διαφήμιση-
συμβουλευτική στον αγροτικό τομέα