Αντίστροφη μέτρηση για την 25η Έκθεση Αγροτουρισμού

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διοργάνωση της 25ης Έκθεσης Αγροτουρισμού έχει αρχίσει και, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Επιμελητήριο Αργολίδας, θα δώσει το έναυσμα ενός διαλόγου που θα έχει σαν βασικό αντικείμενο την ανάγκη επαναπροσδιορισμού της ταυτότητας που θα έχει στο άμεσο μέλλον η ίδια η έκθεση.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για ακόμη μία φορά θα βρεθούν οι οικοτεχνίες της Επιδαύρου και όχι μόνον, που αναζητούν λύσεις και την προβολή τους μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις.

Η Κατερίνα Κρυώνη ασχολείται αρκετά χρόνια με την οικοτεχνία: «Είναι σαφές ότι η έκθεση πρέπει να επαναπροσδιορίσει τη λειτουργία της και τη φιλοσοφία της. Η αναβάθμισή της θα δώσει και σε εμάς πρόσθετη δύναμη. Σε ό,τι αφορά την πορεία των οικοτεχνιών, θα πρέπει να πούμε ότι δυστυχώς δεν ακολουθούν και άλλοι. Υπάρχει στασιμότητα, αλλά παράλληλα θα πρέπει να επισημάνουμε ότι οι οικοτεχνίες προχωράνε χωρίς καμία στήριξη και χωρίς να έχει λυθεί κανένα πρόβλημα από όσα κατά καιρούς έχουμε συζητήσει».

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου, Τάσος Χρόνης, αναφερόμενος στην Έκθεση Αγροτουρισμού, δήλωσε ότι «είναι μια κρίσιμη καμπή και όλοι πλέον αναζητούμε τρόπους για να ανανεώσουμε την έκθεση και να της δώσουμε μία νέα δυναμική. Αυτή η χρονιά θα είναι χρονιά επανεκκίνησης».