Απορίες…

Απορίες…
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει μεταξύ αγροτών και συνεταιριστών της Κορινθίας μια αφίσα που τοιχοκολλήθηκε προχθές 15 Μαρτίου σε διάφορα σημεία της περιοχής. Με αφορμή την έναρξη των φετινών δηλώσεων ΟΣΔΕ ένα από τους πιστοποιημένους φορείς Α, ανάρτησε διαφημιστικά προκειμένου οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής να προτιμήσουν την δικιά του… Πύλη προκειμένου να καταθέσουν τις δηλώσεις καλλιέργειάς τους.

Αυτό όμως προκαλεί απορία είναι το γεγονός ότι στις «πληροφορίες» το πρώτο όνομα που αναγράφεται στο Κεντρικό Γραφείο του Φορέα είναι αυτό του προέδρου του ΕΛΓΑ, κ. Θεοφάνη Κουρεμπέ.

-Διαφήμιση-
freskon ekthesi

Απορίες…

Το ερώτημα που έθεταν οι αγρότες ήταν κατά πόσο μπορεί σε μια εταιρεία που μεταξύ άλλων εκπονεί μελέτες για τη συμμετοχή αγροτών στο πρόγραμμα του ΕΛΓΑ για τα βρόχινη – αντιχαλαζική προστασία, να υπάρχει το όνομα του προέδρου του ΕΛΓΑ;

Για το θέμα το ypaithros.gr ως όφειλε επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, κ. Θ. Κουρεμπέ  και ζήτησε την γνώμη του για το θέμα που έχει προκύψει. Ο ίδιος μας ανέφερε:    

«Η αναφορά του ονόματος μου σε αφίσα πύλης υποβολής αιτήσεων ΟΣΔΕ  έγινε χωρίς να το γνωρίζω και χωρίς τη συναίνεση μου.

Αμέσως μόλις ενημερώθηκα ζήτησα από τους υπευθύνους την απόσυρση της αφίσας, καθώς και οποιουδήποτε άλλου στοιχείου και την αποχή τους από κάθε ενέργεια που με εμπλέκει με αυτή τη δραστηριότητα, διαφορετικά θα κινηθώ νομικά για να προασπίσω την αλήθεια και την αξιοπιστία μου».

-Διαφήμιση-
συμβουλευτική στον αγροτικό τομέα