Ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές με τις χρεωστικές κάρτες της Τράπεζας Ηπείρου

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου αξιοποιώντας τις συνεχώς αυξανόμενες δυνατότητες της τεχνολογίας και ακολουθώντας την Ευρωπαϊκή οδηγία για τις υπηρεσίες πληρωμών (PSD2), εφάρμοσε το πρωτόκολλο ασφαλείας 3D Secure 2, παρέχοντας πλέον στους πελάτες της τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν και τις χρεωστικές τους κάρτες για συναλλαγές και πληρωμές στο διαδίκτυο.

Πλέον, με την δωρεάν αναβάθμιση στο νέο πρωτόκολλο, οι πελάτες της Τράπεζας που έχουν στην κατοχή τους χρεωστική κάρτα VISA ή Mastercard αποκτούν μεγαλύτερη προστασία απέναντι σε συναλλαγές απάτης και βελτιωμένη εμπειρία χρήσης. Όλες οι ηλεκτρονικές συναλλαγές με κάρτα θα γίνονται με ισχυρή ταυτοποίηση πελάτη (StrongCustomerAuthentication – SCA).

Η Τράπεζα Ηπείρου ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της, αναβαθμίζοντας και εκσυγχρονίζοντας συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση τους. Ο κ. Ιωάννης Βουγιούκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, αναφέρει σχετικά: «Ακολουθούμε τις επιταγές της σύγχρονης εποχής, εξελισσόμαστε και εφαρμόζουμε με συνέπεια το πλάνο του ψηφιακού μετασχηματισμού της Τράπεζας, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και τις μεταβαλλόμενες συμπεριφορές των καταναλωτών. Η αξιοποίηση της τεχνολογίας και των πλεονεκτημάτων της πρέπει να λειτουργεί παράλληλα με την ανάπτυξη των διαπροσωπικών σχέσεων με τους πελάτες στο κομμάτι της συμβουλευτικής καθοδήγησης, με την απελευθέρωση πόρων και χρόνου από τη διεκπεραίωση των καθημερινών εργασιών. Η προσωπική επαφή με τους πελάτες μας είναι αναντικατάστατη και θα έχει πάντα ουσιαστικό ρόλο στην εξεύρεση εξατομικευμένων προτάσεων και λύσεων που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.