Διασπορά fake news και προσβολή του προσωπικού του ΕΛΓΑ καταλογίζει ο Κουρεμπές την Αραμπατζή

«Διασπορά fake news για τους δημόσιους φορείς προκαλώντας φόβο στους αγρότες και προσβάλλοντας το προσωπικό του ΕΛ.Γ.Α.» καταλογίζει ο πρόεδρος του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων κ. Θεοφάνης Κουρεμπές, την βουλευτή Σερρών και Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΔ, κα. Φ. Αραμπατζή.

Η απάντηση έρχεται ως συνέχεια της διαμάχης που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους τις τελευταίες ημέρες ύστερα από ερώτηση της κα. Αραμπατζή προς τον κ. Κουρεμπέ, σχετικά με τις αποζημιώσεις από τις καταστροφές στις καλλιέργειες παραγωγών των Σερρών από τις χαλαζοπτώσεις.

Ακολουθεί η απάντηση του Θεοφάνη Κουρεμπέ:

Κατανοούμε την αγωνία των υποψήφιων βουλευτών-βουλευτριών για την εκλογή τους στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Αυτή όμως θα πρέπει να στηρίζεται στη προσωπική προσπάθεια του καθενός και στις πολιτικές προτάσεις του κόμματος που εκπροσωπούν και όχι διασπείροντας fake news για τους δημόσιους φορείς προκαλώντας φόβο στους αγρότες και προσβάλλοντας το προσωπικό του ΕΛ.Γ.Α.. Ακόμα και αν η πολιτική του εκάστοτε κόμματος προωθεί την αποδιοργάνωση και εντέλει το ξεπούλημα δημοσίων δομών.

Προφανώς η κ. Αραμπατζή δεν μπορεί να κατανοήσει ότι για πρώτη φορά το ελληνικό δημόσιο λειτουργεί σωστά ακόμα και στην προεκλογική περίοδο. Απάντηση σε όσα λέει είναι η εμπιστοσύνη του αγροτικού κόσμου στον ΕΛΓΑ και η άμεση ανταπόκριση του οργανισμού στις υποχρεώσεις του.

Φ. Αραμπατζή: Κυβέρνηση και διοίκηση του ΕΛΓΑ πρέπει να απολογούνται για την κατάντια του Οργανισμού αντί να «κουνούν το δάχτυλο»

Διαμάχη Αραμπατζή με Κουρεμπέ για τις καταστροφές από τη χαλαζόπτωση στις Σέρρες