Διεθνής αναγνώριση του Ε.Φ.Ε.Τ. από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας   

Διεθνής αναγνώριση του Ε.Φ.Ε.Τ. από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας   
-Διαφήμιση-

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξης και αναβάθμισης των υπηρεσιών του για τον αποτελεσματικό έλεγχο της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων, σημείωσε ακόμη μια σημαντική επιτυχία στον τομέα του εργαστηριακού ελέγχου του ελαιολάδου.

Μετά από επιτυχή συμμετοχή των Εργαστηρίων Δοκιμών & Ερευνών Τροφίμων Αθήνας του Ε.Φ.Ε.Τ., σε διεθνείς διεργαστηριακές ασκήσεις ελέγχου ικανότητας εργαστηρίων, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις της απόφασης του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιοκομίας IOC Decision No DEC-III-2/109-VΙ/2019, 20/02/2019, έλαβε, για την περίοδο 2019 – 2020 και για 8η συνεχόμενη χρονιά, την Αναγνώριση του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιοκομίας (International Olive Council).  

-Διαφήμιση-