Δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας η FARMA-CHEM SA

Τη στήριξή της στους πλημμυροπαθείς της Περιφέρειας Θεσσαλίας δείχνει έμπρακτα η εταιρεία FARMA-CHEM SA.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει:

«Μαζί στα εύκολα, μαζί και στα δύσκολα.
Αυτή την περίοδο, οι συμπολίτες μας στη Θεσσαλία βιώνουν τις καταστροφικές συνέπειες της κακοκαιρίας. Μπροστά σε όλη αυτή την κατάσταση, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δηλώσουμε έμπρακτα την συμπαράστασή μας.

Από την πρώτη στιγμή, η FARMA-CHEM SA, θεώρησε καθήκον της να εκφράσει την αλληλεγγύη της στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Αυτός είναι και ο λόγος που προχώρησε στην προσφορά 11 τόνων εμφιαλωμένου νερού στο χωριό Μητρόπολη Καρδίτσας. Η παράδοση των 7.500 φιαλών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21η Σεπτεμβρίου 2023, από τον κύριο Δημήτριο Τζέμο (Τομεάρχη Πωλήσεων Θεσσαλίας, FARMA-CHEM SA), υπό την παρουσία της κυρίας Ελευθερίας Τζανακούλη (υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας).

Στο πλαίσιο του προγράμματος εθελοντικών δράσεων της FARMA-CHEM SA «#δίπλασου, για έναν καλύτερο κόσμο» και με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όσους έχουν ανάγκη, η εταιρεία στέκεται πάντα αρωγός σε κάθε έκτακτη κατάσταση που πλήττει τους συναθρώπους μας, τη χώρα μας, την κοινωνία μας».