ΕΑΣ Νάξου: Μαντί με Γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ και σάλτσα γιαουρτιού (βίντεο)

Ο θησαυρός της γαστρονομίας του νησιού, η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, που με την υπέροχη γεύση και το όμορφό της άρωμα «απογειώνει» κάθε πιάτο, «πρωταγωνίστησε» σε σημερινό επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Π.Ο.Π. Μαγειρική».

Ο chef και παρουσιαστής της εκπομπής, Μανώλης Παπουτσάκης, έφτιαξε μαντί (ζυμαρικό με καταγωγή από τον Πόντο) γεμιστά με αρνίσιο κιμά και το σπουδαιότερο τυρί της Νάξου και τα συνόδευσε με σάλτσα γιαουρτιού.

Ενώ μαγείρευε, ο σεφ άκουγε τον Αντιπρόεδρο της Ε.Α.Σ. Νάξου, Ιάκωβο Βαλέρη, να μιλά για τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. και το νησί.