Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνιος Παλατιανάς, ένας εκ των ιδρυτών της Palaplast

DCIM100MEDIADJI_0062.JPG

Έφυγε από τη ζωή, την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου και ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο, ο Αντώνιος Παλατιανάς, ένας εκ των τριών ιδρυτών της βιομηχανίας παραγωγής πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων Palaplast.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας: 

«Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Με βαθύτατη θλίψη σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, 7 Σεπτεμβρίου 2021 έφυγε από τη ζωή, ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο, ο ένας εκ των τριών ιδρυτών της Palaplast, Αντώνιος Παλατιανάς.

 Αδερφός, σύζυγος, πατέρας και παππούς. Άνθρωπος με ήθος, αξίες και αστείρευτο χιούμορ. Συνιδρυτής της Palaplast που διετέλεσε επί σειρά ετών Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθυντής Παραγωγής. Σε όλη τη διάρκεια της ζωής του, εργάστηκε με μεράκι, μεθοδικότητα, υπομονή και επιμονή, κερδίζοντας, μαζί με τα αδέρφια του, το σεβασμό και την αναγνώριση, μέσα από την  επιτυχημένη πορεία των 41 χρόνων της Palaplast.

 Η οικογένεια μας και το προσωπικό της εταιρείας ευχόμαστε να αναπαυθεί εν ειρήνη.

 Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτήν την ώρα του μέγιστου πένθους. Η Palaplast λόγω πένθους θα παραμείνει κλειστή από τις 7 έως τις 9 Σεπτεμβρίου.

 Παρακαλούμε όσους επιθυμούν – αντί στεφάνων- να πραγματοποιήσουν δωρεές στο ίδρυμα «ΣYΛΛOΓOΣ ΦIΛΩN AYTIΣTIKOY ATOMOY THΣ MONAΔAΣ EΛΠIΔA»  μέσω των παρακάτω λογαριασμών:

 Eurobank GR7402601910000070200541730 OΨEΩΣ»