Συνάντηση με τον πρόεδρο του Α.Π.Σ.Ι.- Η ΠΙΝΔΟΣ και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις είχε η Φ. Αραμπατζή

Στις εγκαταστάσεις του Α.Π.Σ.Ι.- Η ΠΙΝΔΟΣ ξεναγήθηκε η Φ. Αραμπατζή

Τις εγκαταστάσεις του Α.Π.Σ.Ι.-Η ΠΙΝΔΟΣ επισκέφθηκε πριν από λίγες ημέρες η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα Φωτεινή Αραμπατζή σύμφωνα με ανακοίνωση του πρόεδρου του Συνεταιρισμού κ. Ανδρέα Δημητρίου.

τηΣύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του προέδρου: «στη συνάντηση που έγινε στα κεντρικά γραφεία της Πίνδος παρευρέθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο,το Εποπτικό Συμβούλιο,η Διεύθυνση και Εκπρόσωποι των Εργαζομένων. Η κα Αραμπατζή ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού και συνομίλησε με το προσωπικό.

Ενημέρωσα την κα Υφυπουργό για την δομή, λειτουργία και επιτυχημένη πορεία της Συνεταιριστικής μας Επιχείρησης.Τις επενδύσεις και το αναπτυξιακό πρόγραμμα που υλοποιούμε για την πενταετία που διανύουμε έως το 2023,καθώς και για τα προβλήματα που προέκυψαν κατά την περίοδο του lockdown λόγω του covid-19.

Η κα Αραμπατζή θεώρησε δίκαια τα αιτήματα που της τέθηκαν και δεσμεύτηκε για την αξιολόγηση και υλοποίηση τους,όπως έχουν τεθεί και μέσω της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Πτηνοτροφίας το προηγούμενο διάστημα,για την ενίσχυση των Παραγωγών και την απορρόφηση των αποθεμάτων».