Έκτακτες προσλήψεις ακόμη 35 ατόμων προτείνει η απερχόμενη διοίκηση του ΕΛΓΑ

-Διαφήμιση-

Ακόμη 35 άτομα προσανατολίζεται να προσλάβει ο ΕΛΓΑ για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν μετά από τις καταστροφές της 10ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με την εισήγηση της απερχόμενης διοίκησης του Οργανισμού, εντός του επόμενου δεκαημέρου, αναμένεται να είναι γνωστός όχι μόνο ο ακριβής αριθμός των ατόμων που πρόκειται να προσληφθούν εκτάκτως, μέσω του άρθρου 20 του νόμου 2190/2994 για κάλυψη απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών.

Ακόμη αναμένεται να γνωστοποιηθούν τα υποκαταστήματα που παρουσιάζουν αυξημένες ανάγκες, καθώς και η διάρκεια των συμβάσεων, αφού ο προσανατολισμός της διοίκησης είναι για διάρκεια πενταμήνου, δεδομένου ότι βρισκόμαστε ήδη στον έβδομο μήνα του έτους.

Σε ότι αφορά τις προηγούμενες έκτακτες προσλήψεις 27 γεωπόνων, με απασχόληση έως οκτώ μήνες, που είχε ανακοινώσει ο Οργανισμός, αυτές έχουν ολοκληρωθεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και το έκτακτο προσωπικό βρίσκεται ήδη στις θέσεις του στα κατά τόπους υποκαταστήματα.

Έως 1η Αυγούστου ανοιχτές οι αιτήσεις για τις 150 προσλήψεις

Παράλληλα, από σήμερα Τρίτη, 23 Ιουλίου και για τις επόμενες δέκα ημέρες, έως την 1η Αυγούστου (τελευταία ημέρα παραλαβής εμπρόθεσμων αιτήσεων), οι ενδιαφερόμενοι γεωπόνοι και κτηνίατροι, θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού στον Οργανισμό. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την ανακοίνωση με αριθμό ΣΟΧ 1/2019 με αριθμό πρωτοκόλλου 5851/14-05-2019 του ΕΛΓΑ για την πλήρωση 140 θέσεων γεωπόνων και 10 θέσεων κτηνιάτρων.

Νωρίτερα το ypaithros.gr έγραφε

ΕΛΓΑ: Από σήμερα Τρίτη 23/7 οι αιτήσεις για τις 150 προσλήψεις γεωπόνων και κτηνιάτρων