Ένταξη του Δημοτικού Σχολείου Κ. Νευροκοπίου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της ΠΑΜ-Θ

Ένταξη του Δημοτικού Σχολείου Κ. Νευροκοπίου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της ΠΑΜ-Θ
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Στα πλαίσια της προσπάθειας για τη βελτίωση των υποδομών ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού και ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Γιώργος Παυλίδης υπέγραψε την ένταξη έργου «Δημοτικό Σχολείο Κάτω Νευροκοπίου» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2014-2020».

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την κατασκευή νέου κτηρίου Δημοτικού Σχολείου στο Κάτω Νευροκόπι, το οποίο θα διαθέτει δώδεκα αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήριο φυσικών επιστημών, αίθουσα ξένων γλωσσών και αισθητικής αγωγής, βιβλιοθήκη, αίθουσα πληροφορικής, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και φωτοβολταϊκά συστήματα για την εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας.

-Διαφήμιση-
Corteva agriculture

Η δημόσια δαπάνη της πράξης ανέρχεται σε 4.398.000 ευρώ. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2017 και θα ολοκληρωθούν το Δεκέμβριο του 2020.

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Παυλίδης δήλωσε σχετικά: «Η Περιφέρεια δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα έργα υποδομής και γι’ αυτά που αφορούν την εκπαίδευση στον τόπο μας, έναν κλάδο που χρειάζεται την άμεση στήριξή μας, κυρίως δε στην περίπτωση του Κάτω Νευροκοπίου, όπου υπήρχε μεγάλη ανάγκη και πίεση από την τοπική κοινωνία για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος».

-Διαφήμιση-
Αγροτική Καινοτομία - Γεωργικές Συμβουλές