Επαφές της Aegean στην ΠΑΜ-Θ για επιλογή τοπικών προϊόντων

Επαφές της Aegean στην ΠΑΜ-Θ για επιλογή τοπικών προϊόντων
-Διαφήμιση-

Στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και της Aegean, αρμόδια στελέχη της Aegean από το τμήμα Miles+Bonus βρίσκονται στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και πραγματοποιούν συναντήσεις, ώστε να προχωρήσουν σε συνεργασίες με τοπικές επιχειρήσεις.

Θα ενταχθούν τοπικές επιχειρήσεις από την ΠΑΜΘ στο πρόγραμμα Miles+Bonus, αλλά θα διερευνηθεί και η δυνατότητα προμήθειας, για το μενού της εταιρείας, τοπικών προϊόντων που παράγονται από την Καβάλα μέχρι τον Έβρο.

Οι συγκεκριμένες ενέργειες γίνονται συντονισμένα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη για πρώτη φορά, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για θέματα τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης.

«Οι ενέργειες αυτές αποτελούν την έναρξη των συνεργειών προώθησης του προορισμού ΑΜΘ με βάση και όσα συζητήθηκαν πρόσφατα. Η ενέργεια αυτή ενισχύει τον τόπο μας και την εξωστρέφειά του μέσω μιας μεγάλης βάσης εγγεγραμμένων μελών στο πρόγραμμα της Aegean. Η καθ’ αυτού ενέργεια έχει μεγάλη αξία και για τις επιχειρήσεις που θα ενταχθούν σ’ αυτό κι έχει έντονη επικοινωνιακή δράση από την Aegean, τόσο μέσω Miles + Bonus όσο και μέσω NEWSLETTER, FACE BOOK ή TWITTER. Έτσι τα μέλη, ενημερώνονται κάθε φορά όχι μόνο για τους συνεργάτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα αλλά γενικότερα για τον προορισμό».

Η προβολή της ΠΑΜ-Θ προγραμματίστηκε να γίνει τον Φεβρουάριο του 2017 με βάση αναφοράς τις πόλεις Αλεξανδρούπολη και Καβάλα όπου βρίσκονται τα δύο αεροδρόμια.

-Διαφήμιση-