Έρχεται το 8ο Πανθρακικό Αντάμωμα στον Έβρο

Έρχεται το 8ο Πανθρακικό Αντάμωμα στον Έβρο

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θρακικών Σωματείων και ο Λαογραφικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Απαλού «Ο ΦΑΡΟΣ» διοργανώνουν το 8ο Πανθρακικό Αντάμωμα στον Απαλό και την Αλεξανδρούπολη στις 24, 25 και 26 Ιουνίου 2016. Θρακικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα πρόκειται να κατακλύσουν την Αλεξανδρούπολη σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή της παράδοσης και του θρακιώτικου πολιτισμού.

Το πρόγραμμα του 8ου Πανθρακικού ανταμώματος περιλαμβάνει: Έκθεση έργων ζωγραφικής του Εικαστικού Εργαστηρίου του συλλόγου Απαλού. Έκθεση θρακιώτικης φορεσιάς. Παρουσίαση παιδικών χορευτικών τμημάτων συλλόγων της περιοχής, την Παρασκευή 24 Ιουνίου, στις 8.00 μ.μ., στον αύλειο χώρο του πολιτιστικού συλλόγου στον Απαλό. Παρέλαση όλων των συλλόγων επί των οδών Ι. Καβύρη και 14ης Μαΐου στην Αλεξανδρούπολη το Σάββατο 25 Ιουνίου, στις 7.00 μ.μ.

Χορευτικές εκδηλώσεις στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» το Σάββατο 25 Ιουνίου, στις 9.30 μ.μ. Τις εκδηλώσεις πλαισιώνουν πολυμελή παραδοσιακά μουσικά σχήματα.

 Ο Λαογραφικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Απαλού «Ο ΦΑΡΟΣ» είναι ένας ενεργός πολιτιστικός φορέας της περιοχής και στην 36χρονη πορεία του έχει αποδείξει ότι διαθέτει όραμα και τολμά να οργανώνει εκδηλώσεις και δράσεις προβάλλοντας τον τόπο μας με τον καλύτερο τρόπο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για το 8ο Πανθρακικό Αντάμωμα πατήστε εδώ

Μαρία Αμπατζή