Ευκαιρία δικτύωσης και χρηματοδότησης για τις ελληνικές startups

Την ευκαιρία να δικτυωθούν και να παρουσιάσουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια ώστε να αντλήσουν χρηματοδότηση έχουν οι ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις στις 23 και 24 Ιουνίου. Πιο αναλυτικά, το Ελληνικό Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων (HeBAN), το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων (EBAN) και η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece), συνδιοργανώνουν στην Αθήνα το συνέδριο Hellenic International Business Angels Summit (HIBAS-2022).

Στόχος του είναι να φέρει σε επαφή Επιχειρηματικούς Αγγέλους από όλο τον κόσμο με Venture Capital Funds, επιταχυντές και νεοφυείς επιχειρήσεις από την Ελλάδα, ώστε να δικτυωθούν.

Παράλληλα, θα προσφέρει στις ελληνικές startups την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια σε πιθανούς επενδυτές.

Οι startups που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση θα πρέπει να είναι:

1. Εταιρείες πρώιμου σταδίου (που έχουν δηλ. συγκεντρώσει λιγότερα από 500.000 ευρώ σε επενδυτικά κεφάλαια μέχρι σήμερα).

2. Εταιρείες που αναζητούν ενεργά επενδυτικά κεφάλαια από 50.000 ευρώ έως
1 εκατομμύριο ευρώ.

3. Εταιρείες με έδρα ή δραστηριότητα στην Ελλάδα.

Εκτός από τη συμμετοχή στο pitching session, οι startups θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα εργαστήρια και τις ενότητες του συνεδρίου, εξασφαλίζοντας έτσι περισσότερες ευκαιρίες για δικτύωση με τους συνέδρους.