Αυτό το άρθρο είναι 95 μηνών

Φίλεψέ τους αλά ελληνικά

29/07/2016
1' διάβασμα
filepse-tous-ala-ellinika-44180

Ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Γιώργος Παυλίδης σε συζητήσεις του με την Aegean έχει θέσει προτάσεις που θα ενδυναμώσουν τη συνεργασία με ντόπιους παραγωγούς και τοπικά προϊόντα στο πλαίσιο της δράσης της Aegean «Φίλεψέ τους», αλλά και σχετικά με τον προγραμματισμό πτήσεων εσωτερικού κι εξωτερικού από τα αεροδρόμια της Περιφέρειας ΑΜ-Θ. Ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης χαρακτηρίζει αξιόλογη την δράση της Aegean λέγοντας πώς «θα ήταν καλό να συμμετάσχουν οι παραγωγοί μας από την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη».

Ξεφυλλίζοντας την ηλεκτρονική σελίδα με τα «φιλέματα» διακρίνουμε ιδιαίτερα προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας που ενισχύουν το πνεύμα της ελληνικής φιλοξενίας με την παρουσία αυτών σε όλο και περισσότερες πτήσεις από διάφορα αεροδρόμια. Πρόκειται για μια στρατηγική επιλογή προώθησης ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό καθώς επίσης και στήριξης των Ελλήνων παραγωγών.

Στη σελίδα της εταιρίας υπάρχει φόρμα προς συμπλήρωση από κάθε ενδιαφερόμενο παραγωγό ή μεταποιητή που θέλει να δει τα προϊόντα του ν’ απογειώνονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όπως έγινε ήδη από προϊόντα των νησιών του Ιουνίου που ταξιδεύουν για Κοπεγχάγη, της Στερεάς Ελλάδας για Μόσχα, της Μακεδονίας για Λονδίνο, της Ηπείρου για Ρώμη, της Αττικής για Βιέννη. Η Ηρώ, η Μαρία, ο Βασίλης, η Σταυρούλα, η Τζούλη, ο Πέτρος, η Ραμόνα και πολλοί άλλοι τόλμησαν και η λίστα συνεχίζεται.

Μ.Α.

ΓΡΑΦΕΙ: