Φορολογικός Οδηγός 2020 για αγρότες – κατεβάστε τον δωρεάν!

ΕΝΑΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ και πλήρως κατατοπιστικό οδηγό για τη συμπλήρωση της φετινής φορολογικής δήλωσης και την αποσαφήνιση βασικών ζητημάτων που σχετίζονται με τη φορολογία των αγροτών δημοσιεύει η «ΥΧ».

Θέματα, όπως η ορθή συμπλήρωση των απαραίτητων εντύπων, η φορολογική αντιμετώπιση των ενισχύσεων και των αποζημιώσεων, η κάλυψη των τεκμηρίων, αλλά και οι λεπτομέρειες για την επιλογή του «σωστού» (για τον κάθε παραγωγό) καθεστώτος ΦΠΑ, αναλύονται διεξοδικά από τις Φωτεινή Μακρή και  Κατερίνα Κουσουνή, συγγραφείς του βιβλίου «Βήμα-βήμα η συμπλήρωση του Εντύπου Ε3: Ειδική έκδοση για αγροτική δραστηριότητα», που κυκλοφόρησε πρόσφατα και διατίθεται από την EPSILONNET.

Για την περαιτέρω διευκόλυνση των αναγνωστών, επιλέξαμε τη μορφή ερωτοαπαντήσεων, ορισμένες φορές μεταφέροντας αυτούσιες τις απορίες που  διατύπωσαν στην «ΥΧ» οι αγρότες της περιφέρειας. Σε αρκετά σημεία, μάλιστα, παρεμβάλλονται και χρηστικά παραδείγματα, καθώς και αποσπάσματα από τις σχετικές εγκυκλίους.

Ο αναλυτικός οδηγός δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Ύπαιθρος Χώρα που κυκλοφόρησε την Παρασκεύη 29/5.

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο του αφιερώματος για να το διαβάσετε ηλεκτρονικά, ή αν προτιμάτε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή ή στο κινητό σας!