Η FrieslandCampina μπαίνει στην κατηγορία των σκληρών τυριών, με τη νέα σειρά Parrano

H FrieslandCampina Hellas, με ηγετική θέση στην αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων, μπαίνει στην κατηγορία των Σκληρών Τυριών, λανσάροντας τη νέα σειρά μακράς ωρίμανσης Parrano Robusto. Με τη σφραγίδα της FrieslandCampina, της συνεταιριστικής εταιρείας γαλακτοκομικών που μετρά 150+ χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στον κλάδο, το Parrano Robusto ήρθε για να κερδίσει τους καταναλωτές, με την πλούσια γεύση του και το τέλειο λιώσιμο!

To Parrano είναι ένα σκληρό τυρί μακράς ωρίμανσης 9 μηνών, βραβευμένο για την μοναδική συνταγή Robusto. Το ασύγκριτο χαρακτηριστικό του, που έρχεται να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, είναι ότι συνδυάζει την πλούσια γεύση των σκληρών τυριών με το τέλειο λιώσιμο. Παρασκευάζεται από 100% αγελαδινό γάλα, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές.

Βραβευμένο με το “Super Gold” στα World Cheese Awards

Η μοναδικότητα της συνταγής και γεύσης του Parrano Robusto είναι παγκοσμίως αναγνωρίσιμη, καθώς φέρει τη διάκριση “Super Gold” στα World Cheese Awards 2021-2022 ανάμεσα σε 4.000 συνταγές τυριών από πάνω από 40 χώρες. Από σήμερα μπορεί κανείς να το απολαύσει μέσα από τρεις premium συσκευασίες, στον πάγκο αλλά και στο ράφι των ψυγείων των super market.

Με το Parrano απογειώνεται το κάθε πιάτο: τριμμένο, μέσα στο φαγητό ή πάνω από αυτό, σε σαλάτες, αλλά και σκέτο σε ένα λαχταριστό πλατό. Το Parrano Robusto είναι ιδανικό για όλες τις χρήσεις και ήρθε για να γίνει η Νο. 1 επιλογή στους λάτρεις του τυριού!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.parrano.com/el-gr.