Φρούτα και κηπευτικά: Από το χωράφι στο πιάτο
Με ένα κεσεδάκι στο χέρι, αρκετοί ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του γεωπόνου-παραγωγού Χρήστου Ντινιτσούδη και προσήλθαν το περασμένο σαββατοκύριακο στο Βιολογικό Αγρόκτημα Ροδόπης, για να συλλέξουν φρούτα και κηπευτικά.
Η φράουλα είναι το σήμα κατατεθέν του Βιολογικού Αγροκτήματος, αλλά και τα κηπευτικά, όντας κομμένα ολόφρεσκα, έχουν πολλούς λάτρεις που δεν πτοήθηκαν από τη ζέστη. Τα ποιοτικά προϊόντα δείχνουν να κερδίζουν έδαφος και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, που μάζεψαν ντομάτες, ντοματίνια, αγγουράκια, κολοκυθάκια, μελιτζάνες, καρπούζια και φυσικά φράουλες, οι οποίες είναι οι αγαπημένες των μικρών παιδιών.
Ο κ. Ντινιτσούδης διατηρεί την αμεσότητα στην επικοινωνία με τον πελάτη, όπως και τον σεβασμό στα κηπευτικά και φρούτα εποχής.