Το περίπτερο της Haifa Νοτιοανατολικής Ευρώπης θα μπορούσε σίγουρα να χαρακτηριστεί ένας από τους πιο «ζωντανούς», φρέσκους σε ιδέες χώρους στην Agrotica.

Η Marketing Product Manager της εταιρείας, Κατερίνα Παρθενίου, είπε χαρακτηριστικά πως από τη μεγάλη γιορτή της γεωργίας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Haifa, που είναι πάντα δίπλα στο πλευρό του αγρότη και των τελικών προϊόντων του, παρέχοντας εξειδικευμένη πληροφόρηση πάνω σε τεχνικά ζητήματα και παρουσιάζοντας πλειάδα καινοτόμων προϊόντων. «Θέλουμε να είμαστε συνοδοιπόροι με τον παραγωγό σε αυτή την προσπάθεια, πάντα με γνώση και προϊόντα ποιοτικά.

Ως εταιρεία, είχαμε ξεκινήσει παράγοντας νιτρικό κάλιο και αυτήν τη στιγμή έχουμε στη φαρέτρα μας προϊόντα που δίνουν λύσεις όχι μόνο στα κρυσταλλικά, που είμαστε πρωτοπόροι, αλλά μπήκαμε δυναμικά και στα κοκκώδη», τόνισε η ίδια. Ταυτόχρονα, επισήμανε ότι το κάθε βήμα της εταιρείας συνοδεύεται από καινοτομίες, ενώ συνεχίζεται και δυναμώνει και το υδατοδιαλυτό κομμάτι και εμπλουτίζεται η γκάμα με βοηθητικά ανάπτυξης φυτών και εδαφοβελτιωτικά.