Ικανοποίηση στις επιχειρήσεις αγροτικών μηχανημάτων από την Agrotica

Ιδιαίτερα θετική ήταν η γεύση που άφησε η πρόσφατη Agrotica στους εκπροσώπους των επιχειρήσεων γεωργικού εξοπλισμού. Σε δηλώσεις του στην «ΥΧ», ο γενικός διευθυντής του ομίλου ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ, αντιπροσώπου της New Holland, Μπάμπης Μαυρίδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα πεπραγμένα της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη: «Παρά τις επιφυλάξεις, πήγαμε καλά.

Η προσέλευση των επισκεπτών ήταν μεγάλη και κινήθηκε στα επίπεδα του 2020. Σε ό,τι αφορά τους παραγωγούς, απουσίαζαν αυτοί από την Κρήτη και την Πελοπόννησο εξαιτίας του γεγονότος ότι έχει ξεκινήσει η συγκομιδή της ελιάς και δεν ήρθαν, έστω και για να δουν σχετικό με τις εργασίες τους εξοπλισμό. Ωστόσο, ήρθε κόσμος από όλη την Ελλάδα για να δει τα νέα μοντέλα τρακτέρ και παρελκόμενων, γιατί έρχονται τα νέα Σχέδια Βελτίωσης. Εκτός από συζητήσεις, πραγματοποιήθηκε και σημαντικός αριθμός εμπορικών πράξεων».

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της «Γ. ΧΙΓΚΑΣ – ΓΕΩΡΓΟΤΕΧΝΙΚΗ», Γιώργος Χίγκας, δήλωσε ότι η έκθεση αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη σε σχέση με τις αρχικές προσδοκίες, οι οποίες ήταν σχετικά περιορισμένες: «Αυτό, διότι για πρώτη φορά η έκθεση πραγματοποιήθηκε τη στιγμή που οι αγρότες βρίσκονται σε μια περίοδο διάφορων εργασιών, ανάλογα με τα προϊόντα τους. Υπήρχε επίσης και μια επιφύλαξη λόγω του ότι ακόμα δεν έχουν προκηρυχθεί τα προγράμματα.

Από την άλλη, η έκθεση είχε να διεξαχθεί τρία χρόνια και υπήρχε ανυπομονησία και ενδιαφέρον. Η προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη και είχαμε και ποιοτικούς επισκέπτες, ενώ πραγματοποιήθηκαν και αρκετές συμφωνίες και πράξεις».