Ηλίας Αντωνίου – Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων Interamerican: «Η INTERAMERICAN ανταποκρίνεται στις ασφαλιστικές ανάγκες του Θεσσαλού αγρότη»

Συνέντευξη στον Γιώργο Ρούστα

Ποια η δραστηριότητα και η εμπειρία σας ασφαλιστικά στον πρωτογενή τομέα;

Δεδομένου ότι η βασική επαγγελματική δραστηριότητα της Θεσσαλίας είναι η πρωτογενής παραγωγή, χρόνια τώρα συνεργαζόμαστε και παρέχουμε τα ασφαλιστικά προγράμματα της Interamerican στους επαγγελματίες του αγροτικού τομέα και της κτηνοτροφίας.

Έχουμε κερδίσει τη σταθερή εμπιστοσύνη τους σε Προγράμματα Υγείας, Ασφάλειες Ζωής και Ατυχημάτων, σε Γενικές Ασφαλίσεις (Αυτοκίνητα, Πυρός, κ.λπ.) και είμαστε πάντα δίπλα τους όταν μας είχαν και έχουν πραγματικά ανάγκη, τώρα πλέον και στον ζωτικής σημασίας πρωτογενή τομέα, με τις Αγροτικές Ασφαλίσεις.

Ποια είναι τα ασφαλιστικά προγράμματα της Interamerican για τον πρωτογενή τομέα;

Η Interamerican από το 2016 ξεκίνησε να παρέχει ασφαλιστικές λύσεις στους ιδιαίτερους τομείς της γεωργίας και της κτηνοτροφίας βάσει των συνθηκών της Ελλάδος, του νομοθετικού πλαισίου, της συντελούμενης κλιματικής αλλαγής και τις ανάγκες.

Τα ειδικά προγράμματα του αγροτικού τομέα είναι η Ασφάλιση Υπαίθριας Φυτικής Παραγωγής, Ζωικού Κεφαλαίου, Θερμοκηπίων, Κτηρίων, Αστικής Ευθύνης, Μηχανημάτων, ατυχήματος και άμεσης ιατρικής βοήθειας.

Σε ποιους απευθύνονται αυτά τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα;

Απευθύνονται σε όλους όσοι δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα, τη γεωργία και την εντατική κτηνοτροφία. Πέρα από τους μεμονωμένους παραγωγούς, αγρότες και κτηνοτρόφους, παρέχουμε ειδικά σχεδιασμένες ασφαλιστικές λύσεις για εταιρείες μεταποίησης, εμπορίας αγροτικών προϊόντων, ομάδες παραγωγών και συνεταιρισμούς.

Γιατί κάποιος να επιλέξει να ασφαλιστεί;

Τα οφέλη που εξασφαλίζει κάποιος, κάνοντας μια ιδιωτική ασφάλιση, είναι πολλά.

Το σημαντικότερο είναι ότι αποφασίζει να έχει δίπλα του την Interamerican, μια μεγάλη, αξιόπιστη και φερέγγυα ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία, την ώρα που έχει πραγματική ανάγκη να τον αποζημιώσει και να τον βοηθήσει σε ζημία που ενδεχομένως θα υποστεί.

Πελάτες μας στις Αγροτικές Ασφαλίσεις από τη Θεσσαλία έχουν, ήδη, αποζημιωθεί κατά τα προηγούμενα χρόνια και είδαν στην πράξη τι σημαίνει στη δύσκολη στιγμή να έχεις δίπλα σου μια σοβαρή ασφαλιστική εταιρεία που θα σε βοηθήσει να ορθοποδήσεις. Η ιδιωτική ασφάλιση είναι ο σίγουρος τρόπος για προστασία από κάτι που δεν ξέρουμε αν και πότε θα συμβεί.