Το καινοτόμο gaiasense1 εμπλουτίζεται με μια νέα υπηρεσία

Η λύση ευφυούς γεωργίας gaiasense1 αναβαθμίζεται & εμπλουτίζεται με ημερολόγιο εργασιών

Καινοτομία, αξιοπιστία, εξέλιξη. Το τρίπτυχο πίσω από τη φιλοσοφία της εταιρείας Τεχνολογίας & Πληροφορικής, NEUROPUBLIC, αλλά και πίσω από τις νέες, ανανεωμένες δυνατότητες και υπηρεσίες του πακέτου gaiasense1 που υποστηρίζεται από το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense.

Το gaiasense1, το πρώτο πακέτο της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, gaiasense mobile app, χρησιμοποιεί την υψηλή τεχνολογία προκειμένου να κάνει τη ζωή του παραγωγού πιο εύκολη. Και τώρα, χάρη σε νέα βελτιωμένα και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά, γίνεται ακόμη πιο αποτελεσματικό. Στόχος του, ο αγρότης να έχει στη διάθεσή του σφαιρική ενημέρωση ώστε να μπορεί να παίρνει καλύτερες και πιο ορθολογικές αποφάσεις για την καλλιέργεια και την παραγωγή του.

Συγκεκριμένα, το gaiasense1 δίνει πλέον τη δυνατότητα στον αγρότη να κρατάει ένα ψηφιακό ημερολόγιο, σε πραγματικό χρόνο, για όλες του τις εργασίες στο χωράφι. Άρδευση, φυτοπροστασία, λίπανση, συγκομιδή, καλλιεργητικές φροντίδες και διαχείριση εδάφους, όλα καταχωρούνται με τρόπο εύχρηστο και απλό στο κινητό, μέσα από την εφαρμογή gaiasense mobile app. Έτσι, ο παραγωγός έχει στη διάθεσή του άμεσα, ανά πάσα στιγμή, συγκεντρωμένες τις καλλιεργητικές εργασίες σε κάθε αγροτεμάχιο, ενώ, την ίδια στιγμή, μπορεί να ανατρέχει στο ιστορικό των εργασιών του, χωρίς κόπο. Με ένα «κλικ».