Καβάλα: Μεγάλη φωτιά στις αποθήκες της Μισσιριάν ΑΕ στον Αμυγδαλεώνα

Καβάλα: Μεγάλη φωτιά στις αποθήκες της Μισσιριάν ΑΕ στον Αμυγδαλεώνα
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου 2018 σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας, αλλά και στις Υπηρεσίες των όμορων Νομών, όταν ξέσπασε φωτιά στις αποθήκες Μισσιριάν ΑΕ κοντά στον Αμυγδαλεώνα.


Η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστο λόγο σε χώρο ο οποίος ήταν γεμάτος από εμπορεύματα καπνού, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις έριξαν όλο το βάρος της επιχείρησης κατάσβεσης στον περιορισμό της στο κτίριο όπου εκδηλώθηκε, προκειμένου να μην εξαπλωθεί σε διπλανό αποθηκευτικό χώρο.

Μέχρι και τις 20:00 αργά το απόγευμα η φωτιά έκαιγε με αμείωτη ένταση, με την ισχυρή πυροσβεστική δύναμη να προσπαθεί να τη θέσει υπό έλεγχο, ενώ στο σημείο έσπευσε από την ώρα που ξέσπασε η φωτιά και ισχυρή αστυνομική δύναμη για να ελέγξει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας, Σταύρο Κιβράκη.

Στο σημείο επιχειρούν όλα τα πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας, καθώς και οχήματα από όλους τους όμορους Νομούς, ενώ η επιχείρηση ενισχύθηκε με πυροσβεστικά οχήματα και από την Κομοτηνή, καθώς και με μια υδροφόρα του δήμου Καβάλας.

Πηγή: kavalapost.gr

-Διαφήμιση-