Κομοτηνή: Έρχεται η 24η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση

Κομοτηνή: Έρχεται η 24η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Για 24η φορά διοργανώνεται στην Κομοτηνή, η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη», που θα διαρκέσει από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου 2016. Η έκθεση, που συνδιοργανώνουν η ΔΕΘ-Helexpo και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (ΔΕΚΑΜΑΘ).

Στο επίκεντρο της φετινής έκθεσης, βρίσκεται η τοπική παραγωγή, με αιχμή τον κλάδο των τροφίμων και των ποτών, των αγροτικών προϊόντων, των παραδοσιακών ειδών, αλλά και με κλάδους όπως τα έπιπλα, η θέρμανση, τα ελαστικά, τα είδη οικιακής χρήσεως κα.

Η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη» αποτελεί το κύριο οικονομικό γεγονός της ευρύτερης περιοχής, καθώς και έναν αξιόπιστο μοχλό ανάπτυξης, αλλά και δημιουργίας διαύλων επικοινωνίας με τις όμορες χώρες.

Η φετινή διοργάνωση θα φιλοξενήσει ένα ειδικό αφιέρωμα στα ελληνικά ποτά με σκοπό την προώθηση και ανάδειξη τους, με παράλληλη παρουσίαση τοπικών επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό.

-Διαφήμιση-