Στην KOUIMTZIS Group, με μια πολυετή παρουσία στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά, με επίκεντρο την τεχνολογία, την καινοτομία και την ποιότητα, ενισχύουμε συνεχώς τις διαθέσιμες επιλογές του Ομίλου μας στα γεωργικά μηχανήματα.

Στην επιχειρηματική ενότητα αντιπροσώπευσης γεωργικών μηχανημάτων, εκπροσωπούνται κορυφαίοι οίκοι γεωργικών μηχανημάτων, που απευθύνονται στον Έλληνα επαγγελματία παραγωγό που θέλει να πρωταγωνιστεί στον πρωτογενή τομέα με ναυαρχίδα τη FENDT, η οποία επί 7 συναπτά έτη επιλέγεται ως το κορυφαίο brand στη γεωργία και οδηγεί την κούρσα των γεωργικών μηχανημάτων.

Ακολουθεί η ιταλική CARRARO η οποία έχει αυθεντία τεχνολογίας στους ειδικούς/δενδροκομικούς ελκυστήρες. Στα παρελκόμενα κατεργασίας εδάφους διαθέτουμε πλούσια γκάμα εκπροσωπώντας τη LEMKEN, την KONGSKILDE και την OVERUM. Η FELLA είναι η κορυφαία εταιρεία σε χορτοκοπτικά, χορτοσυλλεκτικά και διασκορπιστές.

Σειρά έχει η TMC CANCELA με πάνω από 400 μοντέλα καταστροφέων και θραυστήρων και, τέλος, η DICKEY-john με μεγάλη ποικιλία υγρασιόμετρων. Το πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο της Εταιρείας και οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της είναι διαθέσιμοι να φροντίσουν το μηχάνημά σας χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες γεωργικών μηχανημάτων και ανταγωνιστικές λύσεις ανταλλακτικών.

Η KOUIMTZIS Group διαθέτει εσωτερικό κι εξωτερικό συνεργείο, αλλά κι ένα πανελλαδικό δίκτυο εξειδικευμένων συνεργείων με μεγάλη εμπειρία και άψογη τεχνική κατάρτιση στην επισκευή γεωργικών μηχανημάτων, στοχεύοντας να σας προσφέρει αξιόπιστες και αποδοτικές λύσεις όπου κι αν είστε, ό,τι ώρα κι αν τις χρειάζεστε.

 

Με τη FENDT, το μέλλον είναι στα χέρια σας

Για περισσότερα από 80 χρόνια, η Fendt προσφέρει πρωτοποριακές τεχνολογικές εξελίξεις στην αγορά και θέτει σημαντικά ορόσημα στον χώρο των γεωργικών μηχανημάτων.

Η Fendt δεν είναι απλώς ένα όνομα, είναι μια πεποίθηση. Με τα τρακτέρ και τα γεωργικά μηχανήματα Fendt, οι παραγωγοί μπορούν να επιτύχουν τους στόχους τους γρηγορότερα και με υψηλότερη απόδοση.

Με μια πλούσια γκάμα μηχανημάτων που αποτελείται από τρακτέρ, θεριζοαλωνιστικές μηχανές, χορτοδετικές πρέσες, χορτοκοπτικά και χορτοσυλλεκτικά, ενσιρωτικές μηχανές και τηλεσκοπικά, η Fendt έχει ως στόχο, όχι απλώς να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών της, αλλά και να τις υπερβεί και να αποτελεί κομμάτι της επιτυχίας του εκάστοτε αγρότη!

Η FENDT χαρακτηρίζεται από καινοτομία στην τεχνολογία και αξιοπιστία και όσοι χρησιμοποιούν τα γεωργικά της μηχανήματα επωφελούνται άμεσα από αποτελεσματικές τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί για την ενίσχυση της οικονομίας – για πιο κερδοφόρα και βιώσιμη παραγωγή τροφίμων και ζωοτροφών, καθώς και τη βελτιωμένη χρήση φυσικών πρώτων υλών και ενέργειας.

Γκάμα Μηχανημάτων

Τρακτέρ
Θεριζοαλωνιστικές μηχανές
 Χορτοδετικές Πρέσες
Χορτοκοπτικά – Χορτοσυλλεκτικά
Ενσιρωτικές μηχανές
Τηλεσκοπικά
Βαγόνια ενσιρώματος

 

Δενδροκομικά CARRARO, επιλογή αυθεντίας

Με κομψό σχεδιασμό και με ιταλικό στιλ, οι ελκυστήρες Carraro παρουσιάζοται στην ελληνική αγορά των εξειδικευμένων τρακτέρ για να δώσουν λύσεις στις πολλές ανάγκες του τομέα.

Η νέα Σειρά Agricube Series με μηχανές Iveco σχεδιάστηκε ώστε να συνδυάζει την απόδοση, την ποιότητα και την αξιοπιστία με την ευελιξία που παρέχει η μεγάλη γκάμα εφαρμογών από τον αμπελώνα έως τον ανοιχτό αγρό.

Ο συμπαγής σχεδιασμός και η μεγάλη επιλογή διαμορφώσεων, σε συνδυασμό με την άνεση που προσφέρουν οι σύγχρονες εργονομικές λύσεις, καθιστούν το Agricube ένα τέλειο τρακτέρ για όλες τις εξειδικευμένες δραστηριότητες.

Όλα τα δενδροκομικά Carraro έχουν μεγάλο εύρος ιπποδύναμης (60-110 hp) και είναι εξοπλισμένα, είτε με την εργοστασιακή καμπίνα τύπου Pergola, είτε με την κλασική, ωστόσο υπάρχει πάντοτε και η επιλογή της ανοιχτής έκδοσης.

Γκάμα Μηχανημάτων

Ειδικά Τρακτέρ ΤΙΙΙΒ
Compact Τρακτέρ

LEMKEN, ο ειδικός για την επαγγελµατική αροτραία γεωργία

Η LEMKEN θεωρείται σε όλο τον κόσμο ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες που συμβάλλουν σημαντικά στον τομέα της γεωργίας. Ως εταιρεία με μακρά παράδοση, εφαρμόζει τις γνώσεις και το πάθος της για πρόοδο εδώ και 240 χρόνια.

Η LEMKEN βρίσκεται συνεχώς στον παλμό της ανάπτυξης και προσφέρει έξυπνες λύσεις για τις γεωργικές προκλήσεις του σήμερα και του αύριο, με κύριο γνώμονα την ικανοποίηση της ζήτησης του αγρότη για ποιότητα και καινοτομία.

Τα τελευταία χρόνια, η LEMKEN έχει αποδείξει την εξειδίκευσή της στην πρωτογενή καλλιέργεια, στις αποτελεσματικές διαδικασίες οργώματος και στην ακριβή τεχνολογία μηχανημάτων σποράς μέσω ενός μεγάλου αριθμού επιτυχημένων καινοτομιών.

Γκάμα Μηχανημάτων

Άροτρα
Δισκοσβάρνες
Σβολοκόπτες
Σπαρτικές
Ψεκαστικά
Διανομείς
Καλλιεργητές
Ripper

 

TMC Cancela: Ο πιο καταξιωμένος οίκος θραυστήρων και καταστροφέων

Με σχεδόν 50 χρόνια εμπειρίας, η TMC Cancela ειδικεύεται στην κατασκευή μηχανημάτων για τη διαδικασία θραύσης παντός τύπου υλικών, στοχεύοντας πάντα στη βελτίωση της παραγωγικότητας των χρηστών και στην υψηλότερη απόδοση. Με υψηλή περιβαλλοντική ευθύνη, η εταιρεία κατασκευάζει μηχανήματα που σέβονται το περιβάλλον, καταναλώνοντας λιγότερα καύσιμα και με τεχνικά χαρακτηριστικά που παρέχουν μεγαλύτερο έλεγχο (όπως έλεγχος ρότορα ή θερμοκρασίας).

Με μια ολοκληρωμένη γκάμα, που ξεπερνά τα 400 διαφορετικά μοντέλα θραυστήρων και καταστροφέων, η TMC Cancela είναι η μάρκα που είναι συνώνυμη με την ποιότητα και τη δημιουργικότητα, χαρακτηριστικά που βασίζονται σε ένα πρωτοποριακό πνεύμα που βοηθά στην καθημερινή ανάπτυξή της.

Γκάμα Μηχανημάτων

Καταστροφείς παντός τύπου
Μηχανήματα υλοτομίας
Σπαστήρες πέτρας

 

 

Έκθεση & Συνεργείο FENDT: 11ο χλµ Ε.Ο. Θεσσαλονίκης Αθηνών 57400, Σίνδος Τηλ: 2310 792222, fax: 2310 794236, email: [email protected], www.kouimtzis.gr