Ξάνθη: Απονομή βραβείων για διαγωνισμό ζωγραφικής μαθητών

Ξάνθη: Απονομή βραβείων για διαγωνισμό ζωγραφικής μαθητών

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5/6 εκδήλωση απονομής των βραβείων για τον διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργάνωσε ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στη Δημοτική Πινακοθήκη που βρίσκεται στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης.

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι «οι Φίλοι μας οι Πελαργοί στο ΕΠΑΜΑΘ» και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 11 και 12 ετών των Περιφερειακών Ενοτήτων Ξάνθης – Ροδόπης – Καβάλας, στο πλαίσιο χρηματοδότησης από το Πράσινο Ταμείο.

Για τις τρεις πρώτες ζωγραφιές που ξεχώρισαν, θα απονεμηθούν βραβεία – δώρα, καθώς για όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής θα διανεμηθούν αναμνηστικά δωράκια και έπαινοι.

Τα έργα των μαθητών θα εκτεθούν στον εκθεσιακό χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Ξάνθης για το κοινό, από την Κυριακή 5/6/2016 (ημέρα της απονομής βραβείων) μέχρι και την Παρασκευή 10/06/2016.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης, είναι: για τις πρωινές ώρες Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 14:00 και τα απογεύματα Τρίτης, Πέμπτης και Παρασκευής 18:00 – 20:00.