’Η ΔΗΜΗΤΡΑ’’ Α.Ε. από το 1955, κατέχει σημαντική θέση στον τομέα της εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων στην Ελλάδα.

Ο επίσημος εισαγωγέας των ελκυστήρων Lamborghini, Zetor & Hurlimann για την ελληνική αγορά καθώς και των παρελκομένων μηχανημάτων Caffini & Nardi. Η εταιρία εμπορεύεται επίσης τα γεωργικά & βιομηχανικά ελαστικά Mitas και λιπαντικά κινητήρων της Petronas.

Η εμπειρία και η γνώση του αντικειμένου αποτελούν το μεγάλο της πλεονέκτημα. Το 2020 συμπληρώθηκαν τα 65 χρόνια συνεχούς δυναμικής παρουσίας, παρέχοντας, όλα αυτά τα χρόνια,στους πελάτες της, άμεση τεχνική υποστήριξη μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου αντιπροσώπων και συνεργείων.

Από τα μηχανήματα που εμπορεύεται η εταιρία ξεχωρίσαμε 2 ξεχωριστά τρακτέρ που έρχονται το 2022 να στηρίξουν μηχανικά την ραχοκοκαλιά της ελληνικής αγροτικής παραγωγής. Αυτά είναι το νέο δενδροκομικό Lamborghini Spire F Trend και το νέο μοντέλο της Hurlimann XB για ανοιχτές καλλιέργειες και μεταφορές.

 Νέο Δενδροκομικό τρακτέρ Lamborghini Spire F Trend 

Tο νέο μικρό δενδροκομικό της Lamborghini ονομάζεται Spire F Trend και εμφανίζεται στην αγορά συνδυάζοντας το έμφυτο στυλ της ιστορικής αυτής μάρκας αξιοπιστία.

Βασικά χαρακτηριστικά του είναι η εξαιρετική αποτελεσματικότητα και η πρακτικότητα. Η αυξημένη παραγωγικότητα των νέων, 3κύλινδρων και 4κύλινδρων κινητήρων FARMotion, Stage V, που φέρει το νέο Trend, είναι αναμφισβήτητη. Ο υψηλής πίεσης (2000 bar), κινητήρας είναι σχεδιασμού Common Rail με 7 υπέρ τροφοδότες και εξασφαλίζει εξοικονόμηση καυσίμων, ειδικά κατά την εργασία σε γραμμές.Η νέα σειρά θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά σε δύο βασικές εκδόσεις, 66 και 76 ίππων.

Χάρη στο σύστημα φρένων στους 4 τροχούς, που είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού, το μηχάνημα δεν κάνει συμβιβασμούς σε θέματα ασφάλειας. Το Spire F Trend σχεδιάστηκε για εργασία σε χώρους που απαιτούν στενά περάσματα, κοφτές αναστροφές και υψηλή απόδοση.

Η απλή σε χρήση μηχανική συγχρονισμένη ρεβέρσα είναι διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα για την αλλαγή κατεύθυνσης με ένα μοχλό. Όλες οι μεταδόσεις επιτρέπουν στον ελκυστήρα να φτάσει άνετα σε τελική ταχύτητα 40 χλμ/ώρα. Συνολικά  είναι διαθέσιμη με τρεις διαφορετικούς τύπους μετάδοσης. Ο πίσω δυναμοδότης δίνει τη δυνατότητα οικονομικής και αποτελεσματικής χρήσης ακόμη και με τα πιο «βαριά» παρελκόμενα μηχανήματα.

Το μηχανικό σύστημα ανύψωσης προσφέρεται σε 2 εκδόσεις. Με ανυψωτική ικανότητα 2.700 κιλών στη βασική έκδοση και 3.050 κιλών στον προαιρετικό εξοπλισμό. Οι αναμονές του υδραυλικού συστήματος είναι 4 στη βασική έκδοση και 6 στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Συμπερασματικά, ο διάδοχος του προηγούμενου επιτυχημένου μοντέλου Trend, παραμένει να είναι ένα εργαλείο ιδανικό για καθημερινή εργασία σε δενδροκαλλιέργειες και αμπελοκαλλιέργειες. Διαθέτει σημαντικές βελτιώσεις σε επίπεδο μηχανικής αλλά και εργονομίας και νέο σχεδιασμό στο καπό που το καθιστούν ακόμα πιο στυλάτο!

Επισκεφθείτε το www.demeter.gr και ενημερωθείτε για όλα τα νέα προϊόντα

Το νέο μοντέλο της Hurlimann XB για ανοιχτές καλλιέργειες και μεταφορές.

Η  νέα  σειρά Hurlimann XB αντιπροσωπεύει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ασφάλεια, ποιότητα, απόδοση, χαμηλό κόστος χρήσης και άνεση.

Τα νέα Hurlimann XB Stage V χαρακτηρίζονται από σημαντικά στοιχεία που προσφέρουν μια ολοκληρωμένη και δελεαστική πρόταση για κάθε παραγωγό. Η σύγχρονη καμπίνα  υψηλής ορατότητας TopVision διαθέτει   A/C και  φίλτρο άνθρακα. Η αυξημένη παραγωγικότητα των νέων κινητήρων FARMotion 35 και 45 που φέρει το νέο XB, είναι αναμφισβήτητη. Προσφέρονται με κινητήρες Stage V σε 3 ή 4 κυλίνδρους και 5 διαφορετικά μοντέλα   από 95 έως 126 HP. Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της σειράς είναι οι χαμηλές  στροφές κινητήρα των 2200 στροφών , η απλή συντήρηση και η υψηλή  απόδοση, που επιτυγχάνονται  με το σύστημα  ψεκασμού  Common Rail  2000 bar.

Το νέο XB διατίθεται με Μηχανική συγχρονισμένη (LS) καθώς και με Ηληκτρουδραυλική  ρεβέρσα (GS) και  σύστημα STOP&GO το οποίο ενισχύει την απόδοση του τρακτέρ και μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα ακόμη και σε στενούς χώρους. Διαθέτει στη βασική έκδοση κιβώτιο ταχυτήτων με HI-LO ή HML & Powershift, με ταχύτητες έως 60 εμπρός και 60 πίσω.Το υδραυλικό σύστημα ανυψωτικής  ικανότητας  έως 5.400 kg ελέγχεται μηχανικά ή ηλεκτρονικά. Οι επιλογές του  πίσω δυναμοδότη PTO (540, 540E, 1000, 1000E), δίνουν τη δυνατότητα οικονομικής και αποτελεσματικής.

Η νέα σειρά XB προσφέρει ασφάλεια, ποιότητα απόδοσης, άνεση και χαμηλό κόστος χρήσης. Είναι ένα τρακτέρ έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία. Πέντε μοντέλα με πληθώρα επιλογών προαιρετικού εξοπλισμού που επιτρέπουν το σχεδιασμό ενός ιδανικού  τρακτέρ που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του μέσου Έλληνα επαγγελματία αγρότη.

Computer display isolated on white. Vector eps10

Επισκεφθείτε το www.demeter.gr για περισσότερες πληροφορίες ή επικοινωνήστε  με την εταιρία στο [email protected]

 

Δείτε ΕΔΩ τα τεχνικά χαρακτηριστικά