Λαμπερός ο εορτασμός των 20 χρόνων της NEUROPUBLIC

Εγκαινιάστηκε το νέο κτίριο και το gaiasense HUB στον Πειραιά

Με μια λαμπερή εκδήλωση, αντάξια της διαδρομής και του αποτυπώματός της, η εταιρεία πληροφορικής και τεχνολογίας NEUROPUBLIC, πραγματοποίησε την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στον Πειραιά, τα εγκαίνια του νέου της κτιρίου και του gaiasense HUB by NEUROPUBLIC, γιορτάζοντας τα 20 χρόνια της ιστορίας της. Το gaiasense HUB by NEUROPUBLIC, αποτελεί μια σημαντική και ουσιαστική επένδυση για την επέκταση της παραγωγής τηλεμετρικών αγρομετεωρολογικών σταθμών του συστήματος ευφυούς γεωργίας gaiasense. Σχεδιάστηκε προκειμένου να αποτελέσει έναν κόμβο για την έρευνα, την ανάπτυξη και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της παραγωγικής διαδικασίας, συμβάλλοντας καταλυτικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ελληνική γεωργία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Διευθύνουσα Σύμβουλος της NEUROPUBLIC Ρόζα Γαργαλάκου, αναφέρθηκε στο όραμα και την πορεία της εταιρείας, από τη δημιουργία της το 2003 στον Πειραιά μέχρι τη σημερινή εποχή όπου πρωτοστατεί στο έργο του ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας, δίνοντας έμφαση στην ανασύσταση και τη βιώσιμη ανάπτυξή του αγροδιατροφικού τομέα αλλά και στον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δημοσίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με στόχο να βρίσκεται πάντα δίπλα στον αγρότη και τον πολίτη. Την εκδήλωση χαιρέτισαν, αναφερόμενοι στην πορεία και τις αξίες της NEUROPUBLIC ο πρόεδρος της εταιρείας, Χριστόδουλος Αντωνιάδης, το ιδρυτικό στέλεχός της εταιρείας Γιάννης Μαυρουδής και ο Senior Manager Large Scale Projects της NEUROPUBLIC, Δημήτρης Καπνιάς.

Πλήθος προσωπικοτήτων του πολιτικού βίου της χώρας, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι αγροτικών συνεταιρισμών, καινοτόμοι αγρότες, στελέχη του τραπεζικού τομέα και του επιχειρείν και της αγροδιατροφής, εκπρόσωποι σημαντικών οργανισμών και φορέων παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση ενώ περιηγήθηκαν και θαύμασαν τους υπερσύγχρονους και εντυπωσιακούς χώρους του νέου κτιρίου.

Από πλευράς κυβέρνησης απηύθυνε χαιρετισμό ο υπουργός Εσωτερικών και τ. υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης και η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου. Από την αντιπολίτευση χαιρέτισε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και τ. υπουργός Αλέξης Χαρίτσης και ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Θανάσης Πετρόπουλος.

Επένδυση για την Ελλάδα και τον Πειραιά

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης «άνοιξε» την εκδήλωση, εξαίροντας την επένδυση της NEUROPUBLIC που όπως είπε «έχει ανάγκη τόσο η χώρα όσο και η πόλη». Στον Πειραιά παρευρέθηκε επίσης ο τ. δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης συμμετέχοντας σε πάνελ για την παρουσίαση των 20 χρόνων της NEUROPUBLIC που «έκλεισε» την εκδήλωση με τη συμμετοχή των Βασίλη Κορκίδη (πρόεδρος ΕΒΕΠ), Δρ. Αθανασίου Πάτση (πρόεδρος ΕΒΙΔΙΤΕ) και του κ. Καπνιά. Την εκδήλωση χαιρέτισε μέσω βίντεο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωσταντίνος Ζέρβας ενώ το δικό του μήνυμα απέστειλε μέσω  βίντεο από τις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της FARM EUROPE, Yves Madre.

Παρούσα ήταν επίσης η CEO της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Έλλη Τσιφόρου, ενώ ο έτερος στρατηγικός εταίρος και μέτοχος της NEUROPUBLIC, Τράπεζα Πειραιώς, εκπροσωπήθηκε από τον Ανώτερο Γενικό Διευθυντή Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής, Θεόδωρο Τζούρο. Ο πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ. Σπύρος Κίντζιος τίμησε επίσης την σημαντική αυτή βραδιά με την παρουσία του, απευθύνοντας επίσης χαιρετισμό. Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΑΣΟΕ Γιώργος Κατσούλης.

Στο τελευταίο μέρος της εκδήλωσης παρουσιάστηκε σε κλίμα συγκίνησης το λεύκωμα με τίτλο «20 Χρόνια NEUROPUBLIC» που ξετυλίγει το νήμα της ιστορίας της NEUROPUBLIC που είναι συνυφασμένη με τον Πειραιά. Όπως τόνισε και ο ιδρυτής της «Μία NEUROPUBLIC δυνατή, δημιουργική, αξιόπιστη, σε τροχιά σταθερής ανάπτυξης».

Η «ΥΧ» θα φιλοξενήσει εκτενές ρεπορτάζ για το ξεχωριστό αυτό γεγονός στο φύλλο της επόμενης εβδομάδας.