Γ. Μανιάτης: «Κόβουν το ρεύμα στους αγρότες της Αργολίδας – εκβιάζουν τους ΤΟΕΒ»

Γ. Μανιάτης: «Κόβουν το ρεύμα στους αγρότες της Αργολίδας - εκβιάζουν τους ΤΟΕΒ»
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Δριμεία κριτική άσκησε, στην απόφαση της ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα στους ΤΟΕΒ Αργολίδας, ο Γιάννης Μανιάτης βουλευτής Αργολίδας στο Κίνημα Αλλαγής.

Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση του Γ. Μανιάτη:

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

«Οι άθλιοι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχουν κανένα δισταγμό. Ενώ προεκλογικά έταζαν φθηνότερο αγροτικό ρεύμα, τώρα όχι μόνο το αύξησαν αλλά και το κόβουν για τους χιλιάδες αγρότες της Αργολίδας, που ανήκουν σε ΤΟΕΒ. Ως Υπουργός Ενέργειας το 2013-14, είχα διασφαλίσει να μην κοπεί το ρεύμα σε κανέναν ΤΟΕΒ και αντίθετα η ΔΕΗ να προχωρά σε διακανονισμούς, με βάση την ικανότητα των αγροτών να αποπληρώνουν τα χρέη τους και σε κάθε περίπτωση μετά τις αποζημιώσεις που έρχονταν από τον ΕΛΓΑ, λόγω φυσικών καταστροφών. Τώρα, αυτοί οι δημαγωγοί και λαϊκιστές που καθοδήγησαν το κίνημα «Δεν πληρώνω», οδήγησαν με τις φορολογικές και ασφαλιστικές τους αποφάσεις, αλλά και την αύξηση των τιμολογίων ηλεκτρικού, σε απόλυτο αδιέξοδο τους αγρότες της Αργολίδας

Προειδοποιώ όλους τους πολιτικά υπεύθυνους: Εάν από αύριο αρχίσουν να αποκόπτουν τα αντλιοστάσια των ΤΟΕΒ και να τιμωρούν τόσο αυτούς που είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, όσο και αυτούς που αντικειμενικά δεν μπορούν, τότε θα οδηγήσουν σε καταστροφή όλους τους αγρότες της Αργολίδας.

Αυτό δεν θα τους επιτρέψουμε να το κάνουν!»

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress