Με καλά εμπορικά μεγέθη άνοιξε η σεζόν για το ελληνικό πορτοκάλι

Με καλά εμπορικά μεγέθη άνοιξε η σεζόν για το ελληνικό πορτοκάλι
-Διαφήμιση-

Με πλεονέκτημα τα καλά εμπορικά μεγέθη, έναντι των μικρών, όπως όλα δείχνουν, φέτος, μεγεθών της ανταγωνίστριας Ισπανίας, ξεκινάει η εμπορική σεζόν για το ελληνικό πορτοκάλι, σύμφωνα με την έγκυρη διεθνή ιστοσελίδα Freshplaza.

Με βάση εκπρόσωπο εξαγωγικής εταιρείας, τον οποίο επικαλείται, μέχρι στιγμής τα χαρακτηριστικά των πρώτων ποσοτήτων της νέας συγκομιδής δημιουργούν αισιοδοξία για μια καλή καμπάνια και, παρόλο που είναι ακόμη σχετικά νωρίς για να προεξοφλήσει κανείς την εξέλιξη, αναμένεται σημαντική αύξηση στις εξαγώγιμες ποσότητες.

Τα μεγέθη στις πρώτες Ναβαλίνες που συγκομίζονται ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς, με καλά μεγέθη (Νο 3 και 4) αντιστρέφοντας το περσινό χαρακτηριστικό των πολλών μικρότερων μεγεθών. Αντίθετα, η Ισπανία φαίνεται να αντιμετωπίζει τα ζητήματα που είχε πέρσι το ελληνικό πορτοκάλι: μικρά μεγέθη. Αυτό, επισημαίνεται, που χρειάζονται σε αυτό το στάδιο οι Έλληνες παραγωγοί είναι να ψυχράνει ο καιρός, που προς το παρόν κινείται με θερμοκρασίες των 25 βαθμών Κελσίου, κάτι το οποίο δεν διευκολύνει τον χρωματισμό, ωστόσο τις επόμενες εβδομάδες αυτό αναμένεται ότι θα γίνει από μόνο του.

-Διαφήμιση-