Όταν έρχεται η στιγμή της αγοράς του επόμενου ελαφρού επαγγελματικού οχήματος τα Vans της Mercedes-Benz κατέχουν κορυφαία θέση στη γκάμα των επιλογών. Τα Vito και Sprinter είναι εργαλεία δουλειάς που εξασφαλίζουν τη βέλτιστη αποδοτικότητα σε κάθε επιχείρηση. Με κορυφαίες επιδόσεις σε τομείς όπως η οικονομία, η ποιότητα κατασκευής και φυσικά η ασφάλεια, τα ελαφρά επαγγελματικά της Mercedes-Benz γίνονται πιστοί συνεργάτες, τους οποίους μπορείτε πάντα να εμπιστεύεστε.

Σήμερα, και για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων οχημάτων, η Mercedes-Benz Ελλάς προσφέρει, τα κορυφαία στην κατηγορία τους Vito Van και Sprinter Van, με όφελος που ξεκινά από τα 3.000€.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.mercedes-benz.gr/VansOffers ή στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Mercedes-Benz.

 

Mercedes-Benz Vito Van

Ένα εξελιγμένο όχημα, το οποίο έχει υποβληθεί σε 5,5 εκατ. δοκιμαστικά χιλιόμετρα και εκτενείς ελέγχους με απόλυτη επιτυχία. Το Vito έχει σχεδιαστεί για να αντέχει τις σκληρές συνθήκες χρήσης στις οποίες εκτίθεται ένα επαγγελματικό όχημα. Ευρύχωρο, λειτουργικό, μεγάλο ωφέλιμο φορτίο και κορυφαία ασφάλεια – το Vito θέτει τα πρότυπα στην κατηγορία του. Το Vito προσφέρει πολυμορφικότητα και άνεση κορυφαίου επιπέδου, σε συνδυασμό με την αξιοπιστία και τη γνωστή ποιότητα της Mercedes-Benz.

Highlights:

 • 3 μήκη οχήματος: compact (βασικός εξοπλισμός) με 4895 mm, long με 5140 mm και extra long με 5370 mm
 • 3 εκδόσεις συστημάτων κίνησης – κίνηση στους μπροστινούς ή πίσω τροχούς ή τετρακίνηση
 • Χωρητικότητα φόρτωσης έως 6,6 m³ στην έκδοση extra long
  Χώρος για έως 3 ευρωπαλέτες στην έκδοση long και extra long, δυνατότητα φόρτωσης από το πίσω τμήμα και από τη συρόμενη πόρτα
 • Επιτρεπόμενο μικτό βάρος έως 3200 kg
 • Διαστήματα μεταξύ των service που φτάνουν έως και τα 40000 km.

Το Vito διαθέτει εξειδίκευση στη μεταφορά φορτίου: με μήκος χώρου φόρτωσης έως 3061 mm και μέγιστο όγκο φόρτωσης 6,6 m3, το Vito Van μεταφέρει από 829 kg έως 1294 kg, ενώ με αύξηση του μέγιστου μικτού βάρους σε 3200 kg μεταφέρει ακόμα και από 1219 kg έως 1369 kg (με κίνηση στους πίσω τροχούς). Ασφαλώς δεν μετράει μόνο το μέγεθος: χάρη στις μεγάλες γωνίες ανοίγματος των θυρών και το χαμηλό κατώφλι του χώρου φόρτωσης, η φόρτωση στο Vito Van είναι πανεύκολη. Με την προαιρετική συρόμενη πόρτα στην αριστερή πλευρά διατίθενται 3 τρόποι πρόσβασης με τους οποίους μπορούν να φορτωθούν π.χ. μέχρι και 3 ευρωπαλέτες.

Το Vito διατίθεται με 3 συστήματα κίνησης: κίνηση στους μπροστινούς ή πίσω τροχούς ή τετρακίνηση. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και τα δρομολόγια που κάνετε: επιλέξτε για το όχημά σας το σύστημα κίνησης που ταιριάζει στο προφίλ χρήσης σας και στη συμπεριφορά που θέλετε να έχει το αυτοκίνητο στο δρόμο. Καθ’ οδόν, το προαιρετικό αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων 7G-TRONIC PLUS αυξάνει την οδηγική άνεση και διατηρεί χαμηλή την κατανάλωση. Επιπλέον, το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων του βασικού εξοπλισμού εντυπωσιάζει με τον τέλειο συνδυασμό ευελιξίας και αποδοτικότητας. Όποια έκδοση συστήματος κίνησης κι αν επιλέξετε: με το ηλεκτρομηχανικό σύστημα διεύθυνσης του βασικού εξοπλισμού, την άνετη ρύθμιση της ανάρτησης και την ανεξάρτητη ανάρτηση τροχού, το Vito σας προσφέρει αποδοτικότητα, ομαλή λειτουργία και οδηγική άνεση αντίστοιχη ενός επιβατικού.Το Vito, εξοπλίζεται εργοστασιακά με πολυάριθμα καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας, όπως το σύστημα ATTENTION ASSIST και το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων. Ένα από τα highlights είναι το προαιρετικό σύστημα COLLISION PREVENTION ASSIST, το οποίο σε διαδρομές εκτός πόλης παρακολουθεί την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και προειδοποιεί για πιθανή σύγκρουση. Προαιρετικά, διατίθενται αερόσακοι παραθύρων και θώρακος/λεκάνης για τον οδηγό και το συνοδηγό, καθώς και το προληπτικό σύστημα προστασίας επιβατών PRE-SAFE®. Για όσους θέλουν να εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο τον εξοπλισμό ασφαλείας του Vito τους, θα βρουν πολλές επιλογές στα πρόσθετα χαρακτηριστικά εξοπλισμού ασφάλειας. Κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών: σας υποστηρίζουν στην ασφαλή άφιξη στον προορισμό σας.

Τα μεγάλα διαστήματα μεταξύ των service, που φτάνουν έως και τα 40000 km και η εξαιρετική ποιότητα του προϊόντος αποτελεί την ιδανική προϋπόθεση για τη διατήρηση των εξόδων συντήρησης και επισκευής σε χαμηλά επίπεδα. Επίσης, η αντιδιαβρωτική προστασία η οποία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει πλήρως γαλβανισμένο αμάξωμα, εξασφαλίζει την εξαιρετική εξωτερική εμφάνιση του Vito ακόμα και μετά από πολλά έτη.

 

Mercedes-Benz Sprinter Van

Στον κόσμο του εφοδιασμού και των μεταφορών, οι βασικοί παράγοντες επιτυχίας είναι η ποικιλία και οι ειδικές λύσεις για κάθε πελάτη. Δεν αρκεί πια να προσφέρεις στους πελάτες ένα καλό όχημα. Το νέο Sprinter με πρωτοφανή αριθμό εκδόσεων και νέες υπηρεσίες συνδεσιμότητας αποτελεί μια απόλυτα προσαρμοσμένη και ολοκληρωμένη λύση που καλύπτει τεράστια γκάμα απαιτήσεων επαγγελματικών μεταφορών και κινητικότητας. Αυτό σημαίνει ότι το νέο Sprinter επιτυγχάνει απόλυτα αυτό που έκαναν οι προηγούμενες γενιές: επαναπροσδιορίζει, για άλλη μία φορά, την κατηγορία των μεγάλων van. Το γεγονός αυτό το καθιστά το κορυφαίο εργαλείο δουλειάς που αναβαθμίζει τόσο την κατηγορία του όσο και την κάθε επιχείρηση που το έχει στο στόλο του.

Highlights:

 • Περισσότερες από 1700 διαφορετικές εκδόσεις
 • Νέο σύστημα κίνησης στους μπροστινούς τροχούς
 • Ασυναγώνιστη ασφάλεια με μια ολόκληρη σειρά βασικών και προαιρετικών συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης τα οποία, προορίζονταν για επιβατικά μοντέλα της Mercedes-Benz
 • Μέγιστη μεταφορική ικανότητα φορτίου 17 m3, ενώ το ωφέλιμο φορτίο φτάνει έως και τους 5,5 τόνους.
 • Εργονομικά βελτιστοποιημένη και άνετη θέση εργασίας οδηγού

Ευπροσάρμοστο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια: Συνδυάζοντας τύπους αμαξώματος, συστήματα μετάδοσης κίνησης, διαμόρφωση καμπίνας, μήκη αμαξώματος, τιμές ωφέλιμου φορτίου και ύψη χώρου φόρτωσης, μπορούν να προκύψουν περισσότερες από 1700 διαφορετικές εκδόσεις Sprinter.

Σύστημα κίνησης στους μπροστινούς τροχούς: Στα δοκιμασμένα συστήματα πίσω κίνησης και τετρακίνησης έρχεται να προστεθεί τώρα και το σύστημα κίνησης στους μπροστινούς τροχούς για το βασικό μοντέλο. Με αυτή την έκδοση, λόγω ακριβώς της σχεδίασής της, το ωφέλιμο φορτίο είναι αυξημένο κατά 50 κιλά σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, ενώ το κατά 80 χιλιοστά χαμηλότερο κατώφλι του χώρου φόρτωσης διευκολύνει σημαντικά τη φόρτωση/εκφόρτωση και την είσοδο/έξοδο.

Νέα κιβώτια ταχυτήτων: Στα κυριότερα τεχνικά στοιχεία του νέου Sprinter περιλαμβάνονται δύο νέα κιβώτια ταχυτήτων για το σύστημα κίνησης στους μπροστινούς τροχούς – ένα αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων με μετατροπέα ροπής που αποτελεί σημαντική καινοτομία για την κατηγορία των μεγάλων Van και ένα επίσης νέο μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων.

Ασυναγώνιστη ασφάλεια: Η Mercedes-Benz Vans αποδεικνύεται για άλλη μία φορά αντάξια του ρόλου της ως ηγέτης της καινοτομίας -αυτή τη φορά στην κατηγορία των Large Van- παρουσιάζοντας υπερσύγχρονες τεχνολογίες ασφάλειας και κορυφαία συστήματα. Μπορεί να εξοπλιστεί με μια ολόκληρη σειρά βασικών και προαιρετικών συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης τα οποία, μέχρι σήμερα, προορίζονταν αποκλειστικά για τις σειρές επιβατικών μοντέλων της Mercedes-Benz.

Πρακτικό με μεγάλη μεταφορική ικανότητα: Οι θόλοι τροχών με δυνατότητα φόρτωσης και το διευρυμένο ύψος του χώρου φόρτωσης σε συνδυασμό με το σύστημα κίνησης στους μπροστινούς τροχούς αυξάνουν την πρακτικότητά του. Η μέγιστη μεταφορική ικανότητα φορτίου είναι 17 m3, ενώ το ωφέλιμο φορτίο φτάνει έως και τους 5,5 τόνους. Οι λωρίδες φωτισμού LED εξασφαλίζουν άριστη ορατότητα στο χώρο φορτίου, ενώ οι πίσω πόρτες ανοίγουν ακόμη ευκολότερα μέχρι το πλευρικό τοίχωμα.

Η θέση εργασίας οδηγού θέτει πρότυπα: Εργονομικά βελτιστοποιημένη και άνετη – αυτά τα χαρακτηριστικά μετατρέπουν την καμπίνα σε ιδανικό χώρο εργασίας. Στις βελτιώσεις περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων εργονομικά βελτιστοποιημένα καθίσματα, εκκίνηση χωρίς κλειδί (keyless start) και βελτιωμένο σύστημα κλιματισμού. Ο πολυμορφικός σχεδιασμός των αποθηκευτικών χώρων φροντίζει ώστε κάθε τι να έχει τη θέση του.

Το νέο Sprinter μπορεί να εξοπλιστεί με μια ολόκληρη σειρά βασικών και προαιρετικών συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης τα οποία, μέχρι σήμερα, προορίζονταν αποκλειστικά για τις σειρές επιβατικών μοντέλων της Mercedes-Benz. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Mercedes-Benz, βελτιστοποιούν την επαγγελματική καθημερινότητα και εξασφαλίζουν τη μέγιστη κινητικότητα για κάθε απαίτηση της εργασίας.
Η φιλοδοξία μας είναι διαχρονική. Όπως και το κίνητρό μας.

Εξελίσσουμε διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες Mercedes-Benz Vans. Έτσι, η επιχείρησή σας δεν παραμένει απλώς πλήρως λειτουργική, αλλά έχει και το προβάδισμα.

Μέγιστη διαθεσιμότητα

Με την αξιόπιστη ποιότητα των προϊόντων, την κορυφαία ποιότητα service και την εξαιρετική εμπειρία πελάτη, τα ελαφριά επαγγελματικά μας γίνονται πιστοί συνεργάτες σας, τους οποίους μπορείτε πάντα να εμπιστεύεστε.

Δύναμη καινοτομίας:

Αναπτύσσουμε με πνεύμα καινοτομίας τα προϊόντα και τις λύσεις που θα σας επιτρέπουν να εργάζεστε αποδοτικά. Η σύγχρονη έρευνα και η τεχνολογία αιχμής καθιστούν τα ελαφριά επαγγελματικά μας πολύτιμους συνεργάτες από οικονομικής άποψης.

Όποιο κι αν είναι το μέλλον του επαγγελματικού κόσμου, με την ανάπτυξη και συνεχή εξέλιξη των υπηρεσιών μας, συμμετέχουμε ενεργά στη διαμόρφωση εργαλείων και θέσεων εργασίας. Προσφέρουμε πλήρεις και ολοκληρωμένες λύσεις και είμαστε ένας πρωτοποριακός πάροχος επαγγελματικής κινητικότητας.