Η KOUIMTZIS Group επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά την δυναμική παρουσία της στον χώρο των γεωργικών μηχανημάτων, προχώρησε σε συνεργασία με τον Ιταλικό Οίκο Carraro και συγκαταλέγεται[1] πλέον στους επίσημους αντιπροσώπους της.

Η ιστορία της Carraro Group ξεκίνησε το 1932 με ένα σαφή στόχο: τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της εργασίας των αγροτών. Έτσι, δημιουργήθηκε η πρώτη μηχανή αυτόματης σποράς το 1951, που ήταν ο πρώτος “βλαστός” της –όπως λένε οι ίδιοι οι άνθρωποί της– η πρώτη Carraro σχεδιασμένη να διευκολύνει και να επιταχύνει μία από τις σημαντικότερες διαδικασίες της γεωργίας.

Σήμερα, η Carraro Agritalia είναι η Εταιρεία της Carraro Group, που ασχολείται αποκλειστικά με τους ελκυστήρες ελαφρού τύπου, αντιπροσωπεύοντας την στρατηγική ολόκληρου του Group, που περιλαμβάνει, επίσης, συστήματα μετάδοσης για γεωργικά και κατασκευαστικά μηχανήματα.

Η συγκεκριμένη σειρά της Carraro Agritalia επικεντρώνεται σε τρεις βασικές κατηγορίες μοντέλων (Orchard, Vineyard και Compact), που συνολικά περιλαμβάνουν δεκαπέντε (15) μοντέλα ελκυστήρων για κάθε χρήση ελαφριάς μορφής, με κινητήρες από 60 έως 110 ίππους, σχεδιασμένα όλα για να καλύπτουν το ευρύτερο μέρος από τις ανάγκες των γεωργών.

Με την συνεργασία αυτή, η KOUIMTZIS Group ενισχύει τις διαθέσιμες επιλογές του Ομίλου μας στους ελκυστήρες δενδροκομικών εφαρμογών, με μια καταξιωμένη κατασκευάστρια, η οποία σημειωτέον προμηθεύει στην συγκεκριμένη κατηγορία, σχεδόν όλες τις γνωστές εταιρείες του χώρου.

Τα δενδροκομικά Carraro έχουν μεγάλο εύρος ιπποδύναμης και είναι εξοπλισμένα, είτε με την εργοστασιακή καμπίνα τύπου Pergola, ή με την κλασική, ωστόσο υπάρχει πάντοτε και η επιλογή της ανοιχτής έκδοσης.

Με την Fendt να παραμένει η ναυαρχίδα του Ομίλου, ευελπιστούμε πως με τη νέα αυτή συνεργασία παρέχουμε πλέον στους Έλληνες δενδροκαλλιεργητές μια πληθώρα επιλογών, που καλύπτει κάθε ανάγκη και απαίτησή τους.

[1] http://www.carrarotractors.com/gr/dealers-el/253