Eνα μεγάλο τρακτέρ για οποιαδήποτε εργασία. Το νέο Fendt 900 Vario είναι ιδανικό για τα πάντα. Με πρωτοποριακές λύσεις που σας επιτρέπουν να αντιμετωπίσετε τις καθημερινές προκλήσεις.

 Φάσμα ισχύος 296 έως 415 hp
 Κινητήρας ΜΑΝ κυβισμού 9,0 λίτρων
 Σύστημα μετάδοσης κίνησης VarioDrive
 Ευφυές σύστημα AWD VarioDrive
 Σύστημα χαμηλών στροφών κινητήρα Fendt iD
 Υδραυλικό σύστημα δύο κυκλωμάτων
 Σύστημα ρύθμισης πίεσης ελαστικών VarioGrip
 Μέγιστη διάμετρος ελαστικών 44″ (2,20 m)
 Εμπρόσθιο PTO
 Κίνηση στον δρόμο σε ταχύτητα 60 km/h*
Δυνατότητα αναστροφής καθίσματος και μονάδας ελέγχου
 Σύστημα τηλεμετρίας Fendt Connect
Εμφάνιση σε πραγματικό χρόνο με χρήση Smart Connect
 Νέο σύστημα κλειδώματος ασφαλείας
 Κάμερα στο καπό
 Άνετη καμπίνα Fendt Life Cab
 Πακέτο Infotainment
 Προηγμένο σύστημα ήχου
Τηλεσκοποικοί ηλεκτρικοί καθρέφτες (ρυθμίζονται από το τερματικό)
Ανασυρόμενη εργαλειοθήκη με τρεις διαφορετικές επιλογές εξοπλισμού

Σύστημα χαμηλών στροφών κινητήρα Fendt iD

Όλα τα μέρη του οχήματος, όπως ο κινητήρας, το κιβώτιο ταχυτήτων, οι ανεμιστήρες, τα υδραυλικά συστήματα και τα δευτερεύοντα συστήματα, έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να λειτουργούν ιδανικά σε χαμηλές στροφές του κινητήρα. Η σταθερή ροπή του Fendt 900 Vario κυμαίνεται από 1.150 έως 1.350 σ.α.λ. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα Fendt iD μπορεί διαρκώς να επιτυγχάνει χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, για μεγαλύτερη ωφέλιμη διάρκεια ζωής.

Fendt VarioGrip με σύστημα Grip Assistant από τη Fendt

Χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα VarioGrip της Fendt για τη ρύθμιση της πίεσης των ελαστικών, η πίεση μπορεί να ρυθμιστεί από το Varioterminal με ένα μόνο κλικ. Το σύστημα Fendt Grip Assistant σας υποστηρίζει εξασφαλίζοντας την κατάλληλη πίεση των ελαστικών αλλά και την ιδανική ταχύτητα εργασίας. Επίσης, με το Fendt Grip Assistant είστε σε θέση να υπολογίζετε το κατάλληλο αντίβαρο ανάλογα με το παρελκόμενό σας.

Εξατομίκευση μπροστά και πίσω

Μπορείτε να εξατομικεύσετε τον εξοπλισμό του Fendt 900 Vario, τόσο μπροστά όσο και πίσω. Πέραν του συστήματος ζεύξης των εμπρόσθιων αντίβαρων της έκδοσης Comfort, διατίθενται επίσης δύο εκδόσεις εμπρόσθιου υδραυλικού. Με το αφαιρούμενο οπίσθιο υδραυλικό, μπορείτε να προσαρμόσετε το όχημα αποκλειστικά για εργασίες έλξης.

Εσείς αποφασίζετε ποιες συνδέσεις και λειτουργίες θα χρειαστείτε. Το Fendt 900 Vario διαθέτει πλήρη εξοπλισμό στο πίσω μέρος, με οπίσθιο υδραυλικό, PTO, υδραυλικά πλευρικά αμορτισέρ, συνδέσμους παρελκομένων, μπάρα έλξης, ISOBUS, σύστημα Power Beyond και πολλά άλλα. Επιπλέον, διαθέτει πλήρη γκάμα αρθρωτών συστημάτων για προσαρτήματα, όπως σύνδεσμο CUNA, Piton-Fix ή κοτσαδούρα (ανάλογα με τη χώρα). Μπροστά μπορείτε να επιλέξετε μπροστινό υδραυλικό, PTO, έως και δύο εμπρόσθιες βαλβίδες και βύσμα ISOBUS.

Σύστημα ασφαλούς κλειδώματος (SLS)

Η καθημερινή ασφάλεια είναι αδιαπραγμάτευτη. Οι καθημερινές σας δραστηριότητες είναι ασφαλέστερες χάρη σε χαρακτηριστικά όπως η κάμερα στο καπό, οι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι τηλεσκοπικοί καθρέφτες και το νέο σύστημα ασφαλούς κλειδώματος, το οποίο προστατεύει πλήρως το όχημα και τα περιεχόμενά του έναντι κλοπής.

Κορυφαία προστασία κατά της κλοπής και της μη εξουσιοδοτημένης αφαίρεσης καυσίμου: Το σύστημα κλειδώματος διαθέτει πολλούς κυλίνδρους (βαρελάκια) κλειδαριάς, τα οποία ανατίθενται με τυχαίο τρόπο σε ένα και μόνο όχημα. Μόνο το εν λόγω κλειδί μπορεί να ξεκλειδώσει το καπό του τρακτέρ, την καμπίνα του οδηγού, τον κινητήρα και το ρεζερβουάρ καυσίμου.

Σύστημα τηλεμετρίας Fendt Connect

Το πακέτο τηλεμετρίας που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό είναι ο καλύτερος τρόπος για την ανάλυση και τη διαχείριση του στόλου οχημάτων σας.

Το σύστημα Fendt Connect μπορεί να διαβάζει, να αποθηκεύει και να αναλύει τα δεδομένα του μηχανήματος. Έτσι, διευκολύνεται ο προγραμματισμός των ωρών χρήσης και της δυναμικότητας του μηχανήματος, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η οικονομική αποδοτικότητα των οχημάτων σας. Αν διαθέτετε υπολογιστή ή έξυπνη συσκευή, μπορείτε να προβάλλετε δεδομένα του μηχανήματος, όπως ενδεικτικά:

θέση και διαδρομή μηχανήματος (προβολή χάρτη)
 κατανάλωση καυσίμου
 ταχύτητα
 χρόνος λειτουργίας
 δυναμικότητα του μηχανήματος
 μηνύματα σφάλματος
 ενδείξεις περιοδικής συντήρησης
 και πολλά άλλα.

Fendt VarioDrive

Το επαναστατικό στοιχείο αυτού του κιβωτίου ταχυτήτων είναι η μεταβλητή οδήγηση σε όλους τους τροχούς, η οποία υλοποιείται μέσω αξόνων με ανεξάρτητη μετάδοση κίνησης.

Το σύστημα μετάδοσης κίνησης λειτουργεί βάσει της υδροστατικής – μηχανικής κατανομής ισχύος.

Ο κινητήρας ντίζελ κινεί το πλανητικό σύστημα. Με τη σειρά του, ο οδοντωτός δακτύλιος κινεί την υδραντλία.
Στη συνέχεια, η υδραντλία τροφοδοτεί δύο υδραυλικούς κινητήρες. Έναν στον εμπρόσθιο και έναν στον οπίσθιο άξονα. Ο οπίσθιος άξονας κινείται επίσης με μηχανικό τρόπο.

Το σύστημα Fendt VarioDrive παρέχει μόνιμη πρόσφυση.

 

Κ. ΚΟΥΪΜΤΖΗΣ Α.Ε.
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ FENDT ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Έκθεση & Συνεργείο FENDT: 11ο χλμ Ε.Ο. Θεσσαλονίκηs Αθηνών 57 400, Σίνδοs
Τηλ: 2310 792222, fax: 2310 794236, email:[email protected], www.kouimtzis.gr